Ο παραγωγός του Final Fantasy 16 ελπίζει ότι οι παίκτες θα βρουν ξανά το πάθος τους για τη σειρά

Η ανάπτυξη του τίτλου βρίσκεται στα τελικά στάδια
29 Απριλίου 2022 16:06
Ο παραγωγός του Final Fantasy 16 ελπίζει ότι οι παίκτες θα βρουν ξανά το πάθος τους για τη σειρά

Ο παραγωγός του Final Fantasy XVI, Naoki Yoshida, ελπίζει ότι το εν λόγω παιχνίδι θα φέρει πίσω το πάθος που έχουν όλοι οι fans για τη σειρά. Το σχόλιό του προέρχεται από το περιοδικό Uniqlo για την 35η επέτειο του Final Fantasy και μεταξύ άλλων αναφέρεται και για το 16ο κεντρικό κεφάλαιο του franchise.

Συγκεκριμένα, ο Yoshida επιβεβαίωσε στη συνέντευξή του ότι το στούντιο έχει σχεδόν ολοκληρώσει την ανάπτυξη του τίτλου και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα τελευταία στάδιά του. Βρισκόμαστε στα τελευταία στάδια ανάπτυξης για το νέο αριθμημένο παιχνίδι της σειράς, Final Fantasy 16, δήλωσε ο Yoshida.

Σκοπεύουμε να προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι γεμάτο ιστορία και gameplay. Σε αντίθεση με τα online παιχνίδια που περιλαμβάνουν πολλούς παίκτες ταυτόχρονα, το FF16 προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία όπου εστιάζει στον παίκτη μεμονωμένα και σας βυθίζει με την ιστορία του. Νομίζω ότι έχει μια πολύ εμπεριστατωμένη ιστορία.

Για όσους έχουν μεγαλώσει και έχουν απομακρυνθεί από την σειρά του Final Fantasy, ελπίζουμε ότι αυτό θα είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να τους επαναφέρει το πάθος που είχαν κάποτε για τη σειρά.

Ο Yoshida είναι επίσης ο παραγωγός του MMORPG Final Fantasy 14, το οποίο ανακοινώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο ως το πιο κερδοφόρο παιχνίδι της σειράς.

Το Final Fantasy 16 βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για το PlayStation 5.