Αποκαλύφθηκε το λογότυπο του Call of Duty: Modern Warfare 2 (ΒΙΝΤΕΟ)

Με το σταγονόμετρο οι νέες πληροφορίες
28 Απριλίου 2022 22:58
Αποκαλύφθηκε το λογότυπο του Call of Duty: Modern Warfare 2 (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκαλύφθηκε το επίσημο λογότυπο από το επερχόμενο Call of Duty: Modern Warfare 2, ενώ παράλληλα η Activision μιλάει για ένα παιχνίδι που θα φέρει «νέα εποχή» στη σειρά. Συγκεκριμένα, μέσα από τα social media της σειράς αποκαλύφθηκε το νέο logo του παιχνιδιού, μέσα από ένα μικρό teaser βίντεο που διαρκεί περίπου 15 δευτερόλεπτα.

Το εν λόγω βίντεο, λοιπόν, παρουσιάζει το λογότυπο του τίτλου που θα ακούει στο όνομα “MIIW”. Το λογότυπο του παιχνιδιού Η Activision είχε πει παλιότερα ότι αυτός ο τίτλος θα είναι η πιο «προηγμένος» στη σειρά μέχρι σήμερα, αλλά παρ’ όλα αυτά, δεν έχει αποκαλύψει άλλες πληροφορίες.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Μερικές φήμες που έχουν βγει στο παρελθόν, αναφέρουν ότι εκτός από sequel του Modern Warfare που είδαμε το 2019, η ιστορία του θα επικεντρώνεται σε καρτέλ ναρκωτικών της Κολομβίας. Βέβαια, αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Ωστόσο, να σας υπενθυμίσουμε πως έχει ανακοινωθεί επίσημα πως ο τίτλος αναπτύσσεται συγχρόνως με μια νέα Warzone εμπειρία. Υπεύθυνη για την ανάπτυξη είναι η Infinity Ward, η οποία υπόσχεται μια τεράστια εξέλιξη για το battle royale, με έναν ολοκαίνουργιο χάρτη και ένα καινούργιο sandbox mode. Μάλιστα, τόσο το campaign όσο και το multiplayer θα κάνουν χρήση μια ολοκαίνουργιας μηχανής γραφικών.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.