Το Valheim τα πάει περίφημα και έφτασε ένα τεράστιο ορόσημο παικτών

Ενώ η ομάδα συνεχίζει την ανάπτυξη του Mistlands
26 Απριλίου 2022 22:03
Το Valheim τα πάει περίφημα και έφτασε ένα τεράστιο ορόσημο παικτών

Η publishing εταιρία Coffee Stain και η ομάδα ανάπτυξης Iron Gate Studio μόλις ανακοίνωσαν πως το Valheim έφτασε ένα τεράστιο ορόσημο παικτών και πωλήσεων. Συγκεκριμένα, ο survival τίτλος έχει πουλήσει πλέον περισσότερα από 10 εκατομμύρια αντίτυπα, παρόλο που βρίσκεται ακόμη σε early access μορφή, αφού φαίνεται πως οι παίκτες έχουν λατρέψει την Βίκινγκ εμπειρία.

Συγχρόνως, οι δύο εταιρίες γνωστοποιήσαν πως το peak όλων των εποχών του τίτλου ανέρχεται σε 502,000 ταυτόχρονους παίκτες, κάτι που είχε επιτευχθεί πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν το παιχνίδι πρωτοεμφανίστηκε και κατάφερε να γίνει viral. Μάλιστα, η αρχική πορεία του τίτλου ήταν τόσο εντυπωσιακή που μέσα στις δύο πρώτες του εβδομάδες κατάφερε να πουλήσει δύο εκατομμύρια αντίτυπα.

Μιλώντας σχετικά με το επίτευγμα του παιχνιδιού, ο επικεφαλής του Iron Gate Studio, Richard Svensson, δήλωσε:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αποκαλύψουμε ότι το Valheim έχει ξεπεράσει τα δέκα εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις και αυτό σε λίγο περισσότερο από ένα χρόνο από την κυκλοφορία του στο Steam Early Access.

Ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι το Valheim θα γινόταν τόσο μεγάλο, ούτε καν στα πιο τρελά μας όνειρα, και έτσι ο τελευταίος χρόνος πέρασε πιο γρήγορα απ' ότι περιμέναμε.

Πλέον η ομάδα μας έχει διπλασιαστεί από την κυκλοφορία και το γεγονός ότι εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο απολαμβάνουν το Valheim πραγματικά μας τιμά.

Τέλος, ο Svensson αναφέρθηκε και στο μέλλον του τίτλου, προσθέτοντας:

Οι φιλοδοξίες μας για το παιχνίδι δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερες και η ανάπτυξη του Mistlands βρίσκεται σε εξέλιξη - ανυπομονούμε να φέρουμε αυτό το νέο μυστηριώδες biome στο παιχνίδι.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Valheim κυκλοφορεί αποκλειστικά για ηλεκτρονικούς υπολογιστές με Windows ή Linux.

Tags: