Το Diablo Immortal έρχεται και στο PC – Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας

Καλοκαίρι ο νέος τίτλος της Blizzard
25 Απριλίου 2022 15:12
Το Diablo Immortal έρχεται και στο PC – Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας

Η Blizzard μέσα από ένα βίντεο αποκάλυψε και επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας του Diablo Immortal, του νέου AAA τίτλου της για τις mobile συσκευές. Ωστόσο, από το πουθενά η εταιρία ανακοίνωσε πως το παιχνίδι θα καταφθάσει και στο PC, μιας και θέλει όλοι οι παίκτες να ζήσουν αυτή την ξεχωριστή εμπειρία.

Όσον αφορά την έκδοση του PC, ωστόσο, θα γίνει διαθέσιμη μαζί με τα iOS και Android, αλλά σε open beta μορφή. Σύμφωνα με την Blizzard, το Immortal θα έχει μια unique ιστορία που δεν έχουμε δει ξανά στο saga του Diablo.

Είναι το πρώτο παιχνίδι της Blizzard που σχεδιάστηκε από την αρχή για κινητά. Είναι σημαντικό για εμάς να προσφέρουμε μια εμπειρία που να αξίζει και έτσι κάναμε πολλές δοκιμές, ενσωματώσαμε πολλά σχόλια που ακούσαμε από τους παίκτες και δημιουργήσαμε ένα παιχνίδι που είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι.

Ο Tyrael θεωρείται σε αυτό το παιχνίδι νεκρός και η ανθρωπότητα καλείται να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως η εταιρία έχει προσθέσει τη δυνατότητα του cross-play και του cross-progression, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορείτε να παίζετε με παίκτες σε άλλες πλατφόρμες, καθώς και τον παίκτη σας σε όποια πλατφόρμα επιθυμείτε. Παραδείγματος χάρη, αν ξεκινήσετε το παιχνίδι στο Android τηλέφωνό σας και θέλετε μετά να παίξετε στο PC, με τον ίδιο χαρακτήρα, θα μπορείτε κανονικά.

Το Diablo Immortal θα κυκλοφορήσει σε iOS και Android συσκευές, καθώς και στο PC μέσω Battle.net στις 2 Ιουνίου. Δείτε το νέο βίντεο που δημοσίευσε η Blizzard παρακάτω.