Το νέο trailer του Soul Hackers 2 μάς παρουσιάζει μία βασική χαρακτήρα

Τον Αύγουστο η κυκλοφορία του τίτλου
24 Απριλίου 2022 17:27
Το νέο trailer του Soul Hackers 2 μάς παρουσιάζει μία βασική χαρακτήρα

Η Atlus κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από το επερχόμενο JRPG, Soul Hackers 2, το οποίο δυστυχώς δεν είναι κάποιο νέο gameplay trailer, καθώς αυτό το βίντεο παρουσιάζει μία χαρακτήρα, την Milady. Εκείνη, επιτίθεται χρησιμοποιώντας ένα ζευγάρι τύπου στιλ “daggers”, αλλά έχει και αρκετές fire δυνατότητες.

Η Milady είναι πράκτορας της Phantom Society. Σκοτώθηκε από τους συμμάχους της για άγνωστους λόγους. Ανασταίνεται από το hacking της ψυχής του Ringo και αποφασίζει να συνεργαστεί μαζί της για να μάθει γιατί σκοτώθηκε. Ήρεμη και συγκεντρωμένη, λειτουργεί με λογική σκέψη και αποτελεσματικότητα, οδηγώντας την μερικές φορές να πάρει αποφάσεις που οι άλλοι μπορεί να την θεωρήσουν άκαρδη.

Για την ιστορία το πρώτο Soul Hackers κυκλοφόρησε από την Atlus το 1997 στο Sega Saturn και ήταν ένα spin-off παιχνίδι βασισμένο στο δημοφιλές Megami Tensei franchise. Δύο χρόνια αργότερα βρήκε το δρόμο του και στο πρώτο PlayStation, ενώ το 2012 έφτασε και στο Nintendo 3DS.

Το Soul Hackers 2 θα κυκλοφορήσει στις 26 Αυγούστου για PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Δείτε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: