Το Halo Infinite αποκτά κατά κάποιον τρόπο Battle Royale (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτά είναι τα νέα modes της δεύτερης σεζόν
23 Απριλίου 2022 00:23
Το Halo Infinite αποκτά κατά κάποιον τρόπο Battle Royale (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η δεύτερη σεζόν του multiplayer κομματιού του Halo Infinite καταφθάνει σε μερικές ημέρες και έτσι η 343 Industries, θέλοντας τώρα να προετοιμάσει το έδαφος, έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο προωθητικό βίντεο, μαζί με πληροφορίες για τα διάφορα modes που προστεθούν στο παιχνίδι.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, μέσα από τη νέα Lone Wolves σεζόν στις 3 Μαΐου, οι παίκτες θα μπορούν να απολαύσουν μια καινούργια παραλλαγή του κλασσικού mode King Of The Hill, το Land Grab στο οποίο η κάθε ομάδα θα πρέπει να καταλάβει συγχρόνως τρία σημεία στο χάρτη για να σκοράρει πόντους και το ιδιαίτερο Last Spartan Standing, το οποίο αξίζει ειδική αναφορά.

Πρακτικά έχουμε να κάνουμε με μια Battle Royale παραλλαγή, οπού 12 παίκτες αφήνονται στους μεγάλους χάρτες του Big Team Battle, με στόχο να επιβιώσουν. Αρχικά ξεκινούν με περιορισμένα όπλα και 5 respawns. Αν σε έναν παίκτη τελειώσουν τα respawns χάνει, ενώ κάθε kill που παίρνει τον βοηθά να αναβαθμίζεται σε ισχυρότερα όπλα. Όλα αυτά όμως γίνονται όσο ένα κύκλος στενεύει, κάνοντας τη σύγκρουση με τους άλλους παίκτες αναπόφευκτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της σεζόν θα έρθουν στο Halo Infinite και διάφορα playlists καθαρής διασκέδασης, όπως το Ninja Slayer όπου όλοι οι παίκτες έχουν μόνο σπαθιά και γάντζο, το Vampireball που είναι μια παραλλαγή του Oddball που η μπάλα είναι one hit kill σπέρνοντας τον τρόμο, καθώς και το Rocket Repulsors όπου όλοι οι παίκτες έχουν άπειρα Rocket Launchers και Repulsor.

Ακολουθεί το βίντεο που συνόδευσε την ανακοίνωση, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού πατώντας εδώ.