Το Shining Force II και άλλα δύο παιχνίδια κατέφθασαν στο Nintendo Switch Online

Μέσα από την Expansion Pack συνδρομή
22 Απριλίου 2022 11:29
Το Shining Force II και άλλα δύο παιχνίδια κατέφθασαν στο Nintendo Switch Online

Η Nintendo μόλις αποκάλυψε τρεις ακόμη τίτλους που έφτασαν σήμερα στην συνδρομητική υπηρεσία Nintendo Switch Online + Expansion Pack. Συγκεκριμένα, σήμερα, η εταιρία πρόσθεσε τρία παιχνίδια από το Sega Mega Drive (Sega Genesis) στην υβριδική κονσόλα της, ύστερα από τις πρόσφατες προσθήκες των Altered Beast, ToeJam & Earl, Dynamite Headdy and Sword of Vermillion, και Technosoft's Thunder Force 2.

Έτσι, από σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε το Space Harrier II και το Sonic The Hedgehog Spinball, καθώς και το εξαιρετικό tactical role-playing παιχνίδι του 1993, Shining Force II.

Για την ιστορία, τo Expansion Pack έγινε διαθέσιμο πριν αρκετό καιρό και είναι μια νέα βαθμίδα της ήδη υπάρχουσας συνδρομητικής υπηρεσίας Nintendo Switch Online που προσφέρει πρόσβαση σε παιχνίδια των Mega Drive και Nintendo 64, ενώ περιλαμβάνει και το επι πληρωμή DLC του Animal Crossing: New Horizons, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος.

Η τιμή της απλής συνδρομής Nintendo Switch Online διαμορφώνεται για την Ευρώπη στα €19.99 ετησίως. Από την άλλη, το 'Expansion Pack' κυμαίνεται στα €39.99 ετησίως.