Το Rocket League αναβαθμίζεται με ένα ξεκαρδιστικό battle royale mode

Ένα νέο limited time event
21 Απριλίου 2022 20:18
Το Rocket League αναβαθμίζεται με ένα ξεκαρδιστικό battle royale mode

Η ομάδα ανάπτυξης Psyonix ανακοίνωσε ένα ολοκαίνουργιο “Limited Time Event” για το Rocket League, το οποίο εμπλουτίζει τον τίτλο με το “Knockout Bash”. Πρόκειται για ένα battle royale mode, στο οποίο καλείστε να παραμείνετε ζωντανοί μέχρι το τέλος, όπως συμβαίνει σε άλλα τέτοιου είδους παιχνίδια.

Σε αντίθεση με τα κλασσικά modes που γνωρίζετε, εδώ δε θα υπάρχει η μπάλα, άρα δε χρειάζεται αν βάλετε γκολ για να κερδίσετε το match. Αντ’ αυτού, θα πρέπει να βγάλετε τους άλλους παίκτες εκτός πίστας ή να τους πετάξετε σε διάφορες παγίδες, έτσι ώστε να μείνετε μόνο εσείς και να κερδίσετε. Το mode θα διαδραματίζεται σε τρεις διαφορετικές αρένες που ονομάζονται “Quadron”, “Carbon” και “Calavera” και θα πρέπει να εξοικειωθείτε, καθώς υπάρχουν νέοι μηχανισμοί όπως το μπλοκάρισμα και το άρπαγμα του εχθρικού αυτοκινήτου.

Επιπροσθέτως, δε θα έχετε άπειρα respawns, αλλά θα αποβληθείτε εκτός του match αν χάσετε τρεις δορές. Οποιοσδήποτε παίκτης χτυπηθεί μέσα στο safezone που θα υπάρχει, έχει 10 δευτερόλεπτα για να επιστρέψει στην αρένα. Φυσικά, το safezone, θα μικραίνει όσο βρίσκεται σε εξέλιξη το match.

Το Knockout Bash θα γίνει διαθέσιμο από τις 27 Απριλίου. Δείτε το πρώτο trailer παρακάτω.