Το θρυλικό “Wrath of the Lich King” expansion έρχεται στο WoW Classic (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε αρχικά το 2008
20 Απριλίου 2022 08:04
Το θρυλικό “Wrath of the Lich King” expansion έρχεται στο WoW Classic (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαζί με το νέο τεράστιο expansion του World of Warcraft, το Dragonflight, η Blizzard αποκάλυψε και θα εμπλουτιστεί και το WoW Classic, με το επόμενό του expansion. Συγκεκριμένα, η εταιρία αποκάλυψε πως το Wrath of the Lich King θα κάνει το ντεμπούτο του και στον “κλασσικό” τίτλο, το οποίο φυσικά είδαμε για πρώτη φορά το 2008.

Εκτός από το αρχικό περιεχόμενο -που ίσως γνωρίζετε- με τα Borean Tundra ή Howling Fjord, η Blizzard θα φέρει και βελτιωμένη έκδοση του Barber Shop, achievements, boost για να πάτε level 70, σε περίπτωση που δεν παίξατε το Burning Crusade, καθώς και προσωπικές βαθμολογίες στην Arena για το PVP.

Ωστόσο, μην περιμένετε το Dungeon Finder που υπήρχε στο patch 3.3.5 τότε, καθώς η Blizzard αναφέρει πως δε θα υπάρξει. Όπως συμβαίνει με το WoW Classic και το Burning Crusade Classic, το Wrath of the Lich King Classic θα συμπεριληφθεί στην υπάρχουσα συνδρομή του WoW χωρίς επιπλέον κόστος.

Το ότι θα έρθει το Wrath of the Lich King στο WoW Classic δεν αποτελεί καθόλου έκπληξη, καθώς το κλασσικό παιχνίδι έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία, η οποία κορυφώθηκε και με το Burning Crusade expansion που είδαμε το 2021.

To Wrath of the Lich King Classic θα κυκλοφορήσει εντός του έτους.