Τραγικό bug στο Warzone αλλάζει το όπλο του Killcam με…κεφάλι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτά καλό είναι να μη συμβαίνουν
19 Απριλίου 2022 11:00
Τραγικό bug στο Warzone αλλάζει το όπλο του Killcam με…κεφάλι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουν ανακαλυφθεί αρκετά glitches και bugs όλα αυτά τα χρόνια στο Call of Duty: Warzone, αλλά αυτό που θα δείτε παρακάτω, σίγουρα δεν το έχετε συναντήσει. Ένας παίκτης, ανακάλυψε ένα bug στο Warzone της Activision, που αλλάζει το όπλο στο replay του “KillCam” με ένα…κεφάλι. Ναι, καλά διαβάσατε.

Ο χρήστης του Reddit, “Meatier_Showerr” μοιράστηκε ένα κλιπ με την κοινότητα, δείχνοντας ένα ξεκαρδιστικό killcam από ένα match που έπαιξε στο Rebirth Island, όπου αντί για τo όπλο του παίκτη, εμφανίζεται το κεφάλι του operator. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως οι σφαίρες φεύγουν από ένα γυναικείο κεφάλι και όχι από το όπλο, ενώ οι κοτσίδες είναι φαινομενικά η “λαβή” του όπλου.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Φυσικά, το βίντεο αυτό έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, ενώ μερικοί παίκτες μοιράστηκαν τη σύγχυσή τους σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ένα bug όπως αυτό υπάρχει στο παιχνίδι. Στο παρελθόν έχουν εμφανιστεί και άλλα bugs, συμπεριλαμβανομένων των αόρατων δερμάτων των operators, που βοηθούσαν τους παίκτες να κάνουν καλύτερο score. Ωστόσο, το νέο bug φαίνεται να επηρεάζει μόνο το killcam.

Η Activision ετοιμάζει ήδη το νέο περιεχόμενο για τη σεζόν 3 του Warzone, η οποία φαίνεται να περιλαμβάνει ένα event με θεματολογία τον Godzilla. Η 3η σεζόν του Vanguard και του Warzone πρόκειται να φτάσει στις 27 Απριλίου.