Τα νέα πλάνα του Monster Hunter Rise: Sunbreak σάς παρουσιάζουν τον κόσμο του

Ένα τουρ στην Citadel και ένα boss στα νέα trailer
15 Απριλίου 2022 14:26
Τα νέα πλάνα του Monster Hunter Rise: Sunbreak σάς παρουσιάζουν τον κόσμο του

Η Capcom έδωσε στη δημοσιότητα δύο νέα βίντεο από το Monster Hunter Rise: Sunbreak, στα οποία βλέπουμε καλύτερα το νέο χάρτη Citadel, καθώς και το νέο monster, Garangolm. Στο πρώτο expansion του “Rise” θα μεταφερθείτε σε ένα νέο χάρτη με το Elgado Outpost να λειτουργεί ουσιαστικά ως η νέα σας βάση, όπου από εκεί θα αναλαμβάνετε τις αποστολές σας.

Το The Citadel συνδυάζει μεγάλη ποικιλία στα περιβάλλοντά του και θα βρεθείτε σε καταπράσινα δάση, χιόνια, βάλτους και ένα τεράστιο ερειπωμένο κάστρο στο κέντρο του χάρτη. Η Capcom περιγράφει το The Citadel ως μία τοποθεσία κλειδί για τις νέες Master Rank αποστολές, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως κάποτε ήταν ένα ακμάζον, αλλά τώρα κατεστραμμένο μέρος του βασιλείου, που σιγά σιγά ανακτάται από τη φύση.

Στο 2ο βίντεο, βλέπουμε καλύτερα τον Garangolm, ένα από τα πιο σημαντικά νέα τέρατα του expansion που σίγουρα θέλει να κάνει τη ζωή σας δύσκολη. Η νέα ιστορία θέλει τους κυνηγούς να έρχονται αντιμέτωποι με τρία ισχυρά νέα πλάσματα γνωστά ως Τρεις Άρχοντες: τον προαναφερθέν Garangolm, τον Fanged Wyvern Lunagaron και τον Elder Dragon Malzeno.

Το Monster Hunter Rise: Sunbreak θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιουνίου 2022. Δείτε τα νέα πλάνα μέσα από τον player που ακολουθεί.