Ημερομηνία και trailer για την 3η σεζόν του Call of Duty Warzone Pacific

Η οποία ενδέχεται να έχει cross-over με τα Godzilla και King Kong
14 Απριλίου 2022 15:08
Ημερομηνία και trailer για την 3η σεζόν του Call of Duty Warzone Pacific

Το εξαιρετικά δημοφιλές battle royale του Call of Duty ετοιμάζεται να υποδεχθεί πολύ σύντομα νέο περιεχόμενο, με την Activision να αποκαλύπτει την τρίτη σεζόν των Warzone Pacific και Vanguard.

Αναλυτικότερα, το Call of Duty: Vanguard & Warzone | Season Three ‘Classified Arms’ αποκαλύφθηκε μέσα από ένα σύντομο cinematic trailer, το οποίο προειδοποιεί για τις επιπτώσεις των Nebula bombs των Ναζί -ένα όπλο που προστέθηκε για πρώτη φορά με την προηγούμενη σεζόν των παιχνιδιών. Το βίντεο κλείνει δείχνοντας μια μυστηριώδης συσκευή να εκπέμπει ένα μήνυμα, το οποίο στη συνέχεια προώθησε και επίσημος λογαριασμός του Call of Duty στο Twitter.

Εξετάζοντας την κυματομορφή του συγκεκριμένου ηχητικού μνήματος, ένας χρήστης του μέσου κοινωνικής δικτύωσης ανακάλυψε το μήνυμα ‘MONSTERS ARE REAL’. Πιθανότατα, λοιπόν, η τρίτη σεζόν θα φέρει στο Warzone τους King Kong και Godzilla, όπως είχε διαρρεύσει πριν μερικούς μήνες ο έμπιστος ρεπόρτερ Tom Henderson.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες για την τρίτη σεζόν, όπως για παράδειγμα πώς ακριβώς θα ενσωματωθούν τα πασίγνωστα αυτά τέρατα στην εμπειρία του battle royale. Ωστόσο, σύντομα αναμένεται να μάθουμε περισσότερα, αφού το νέο περιεχόμενο αναμένεται να καταφθάσει στις 27 Απριλίου. Δείτε το εν λόγω cinematic trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση μέσα από τον player που ακολουθεί.