Το Final Fantasy 14 γίνεται πιο προσιτό για τους μοναχικούς παίκτες

Μέσα από τη νέα του ενημέρωση
13 Απριλίου 2022 18:36
Το Final Fantasy 14 γίνεται πιο προσιτό για τους μοναχικούς παίκτες

Η Square Enix συνεχίζει να εμπλουτίζει και να βελτιώνει το Final Fantasy 14 και έτσι μόλις έκανε διαθέσιμο το patch 6.1. Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη ενημέρωση του MMO μετά το Endwalker expansion που κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο και προσθέτει στο παιχνίδι ένα νέο raid 24 παικτών, καθώς και ένα νέο dungeon, ενώ συγχρόνως ξεκινά ένα εξ’ ολοκλήρου νέου story arc.

Συνολικά η ενημέρωση περιλαμβάνει πολλές διορθώσεις και ενδιαφέρουσες προσθήκες, ωστόσο σίγουρα αξίζει να αναφερθεί πως η ομάδα ανάπτυξης επιμελήθηκε και την εισαγωγή του παιχνιδιού, κάνοντάς την πιο διασκεδαστική και περισσότερο προσιτή. Συγκεκριμένα, οι παίκτες μπορούν πλέον να ολοκληρώσουν τη συντριπτική πλειοψηφία των dungeons του βασικού παιχνιδιού εντελώς μόνοι. Αυτό σημαίνει πως αντί να χρειάζεται να σχηματίσουν ομάδες με άλλους πραγματικούς παίκτες, το παιχνίδι θα τους δίνει τη δυνατότητα να παίξουν με μια ομάδα από NPCs που θα καλύπτουν τους απαραίτητους ρόλους.

Πρόκειται για ένα σύστημα το οποίο υπήρχε ήδη για τα dungeons τόσο στο Shadowbringers όσο και στο Endwalker, ωστόσο τώρα ενσωματώνεται για πρώτη φορά και στην εισαγωγή του παιχνιδιού για τους νέους παίκτες. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του director Naoki Yoshida, μελλοντικά το ίδιο σύστημα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο περιεχόμενο των A Realm Reborn και Heavensward expansions.

Παράλληλα, ορισμένα από τα αρχικά dungeons δέχθηκαν και μερικές ακόμη απαραίτητες αλλαγές. Τα πολλαπλά μονοπάτια και μερικά objectives αφαιρέθηκαν για να γίνουν πιο ευχάριστα, ενώ οι φωτισμοί και τα γραφικά τους φρεσκαρίστηκαν για να συμβαδίζουν με το υπόλοιπο παιχνίδι.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για όλες τις αλλαγές μέσα από το σύνδεσμο που περιλαμβάνει το παρακάτω tweet.