Ημερομηνία και ώρα για την αποκάλυψη του νέου expansion του World of Warcraft

Ανακοινώθηκε επίσημα από την Blizzard
13 Απριλίου 2022 12:14
Ημερομηνία και ώρα για την αποκάλυψη του νέου expansion του World of Warcraft

Η Blizzard μέσα από νέα ανακοίνωσή της αποκάλυψε πως το νέο μεγάλο expansion του World of Warcraft θα αποκαλυφθεί την Τρίτη. Συγκεκριμένα, η εταιρία θα πραγματοποιήσει ένα ειδικό event που θα παρουσιάσει τι επιφυλάσσει το μέλλον του δημοφιλούς MMO παιχνιδιού και θα λάβει χώρα στις 19 Απριλίου και 19:00 (ώρα Ελλάδας).

Το World of Warcraft έχει πυροδοτήσει τη φαντασία μέσω της πλούσιας αφήγησης και των επεκτατικών κόσμων του που κυριαρχούν σε όλο το expansion του Shadowlands. Από τα απελπιστικά βάθη του Maw έως τις αιθέριες πεδιάδες του Zereth Mortis, το Shadowlands παρέδωσε ένα κόσμο που προκαλεί τους ήρωες να αντιμετωπίσουν τις δυνάμεις που απειλούν να διαταράξουν την κοσμική ισορροπία μεταξύ ζωής και θανάτου.

Με την ιστορία του Shadowlands να φτάνει στο τέλος της, ήρθε η ώρα να σας δείξουν τι επιφυλάσσει το μέλλον για τους ήρωες του Azeroth.

ΔΙΑΡΡΟΗ: Το “Dragonflight” ίσως είναι το επόμενο μεγάλο expansion του World of Warcraft (ΕΙΚΟΝΑ)

Όσον αφορά το νέο πακέτο επέκτασης του WOW, η Blizzard προφανώς και δεν αποκάλυψε άλλες πληροφορίες, αλλά μας λέει να μείνουμε συντονισμένοι για τις 19 Απριλίου, καθώς θα μας δείξει τι έχει ετοιμάσει. Ωστόσο, πρόσφατα σας ενημερώσαμε με σχετική είδηση πως μία διαρροή που εμφανίστηκε στο Wowhead αποκαλύπτει πως μάλλον το νέο expansion θα ονομάζεται Dragonflight.

Για να μάθετε πρώτοι για τη νέα επέκταση του WoW, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.