Μάλλον η Square Enix ετοιμάζει remake και για το Final Fantasy 9!

Η διαρροή που συνεχίζει να επιβεβαιώνεται
11 Απριλίου 2022 12:51
Μάλλον η Square Enix ετοιμάζει remake και για το Final Fantasy 9!

Πριν από μερικούς μήνες είχε πραγματοποιηθεί ένα πραγματικά κολοσσιαίο leak, αφού η βάση δεδομένων της streaming υπηρεσίας GeForce Now διέρρευσε. Κάπως έτσι είχαν αποκαλυφθεί αμέτρητα υπό ανάπτυξη παιχνίδια που δεν είχαν ανακοινωθεί ακόμη, καθώς εν μέσω της πανδημίας και των συνθηκών remote εργασίας, πολλοί developers κατέληξαν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία για τις ανάγκες του development.

Η τεράστια λίστα της διαρροής περιλάμβανε μεταξύ άλλων το Kingdom Hearts 4, το Final Fantasy 9 remake και άλλα παιχνίδια της Square Enix, όπως το Final Fantasy VII Remake για το PC. Το αξιοσημείωτο, λοιπόν, είναι πως με την πάροδο του χρόνου σχεδόν όλα τα projects της λίστας επιβεβαιώθηκαν το ένα μετά το άλλο και μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του Kingdom Hearts 4, το Final Fantasy 9 remake είναι πλέον το μοναδικό παιχνίδι της Square Enix από τη διαρροή που δεν έχει αποκαλυφθεί επίσημα.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, η Square Enix έχει ήδη υπό ανάπτυξη ένα remake για το Final Fantasy 9.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα τις πλατφόρμες ή την ημερομηνία κυκλοφορίας, ούτε την κλίμακα του project που πιθανότατα θα είναι αντίστοιχη του Final Fantasy VII Remake.

Το Final Fantasy 9 είχε πρωτοκυκλοφόρησει το 2000 για το PlayStation, υπό την καθοδήγηση του Hiroyuki Ito, ο οποίος ευθύνεται και για το Final Fantasy 12.