Ένα screenshot του Red Dead Redemption II βραβεύτηκε ως το καλύτερο του 2021

Μια πανέμορφη σκηνή από τον τίτλο της Rockstar Games
10 Απριλίου 2022 10:15
Ένα screenshot του Red Dead Redemption II βραβεύτηκε ως το καλύτερο του 2021

Ο ετήσιος διαγωνισμός ‘Virtual Photographer of the Year’ του London Games Festival ολοκληρώθηκε και το screenshot που νίκησε προέρχεται από το Red Dead Redemption 2.

Συγκεκριμένα, ο Joe Meizies από το Ηνωμένο Βασίλειο κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση στον διαγωνισμό, ο οποίος «προκαλούσε τους επίδοξους καλλιτέχνες να απαθανατίσουν τις πιο εντυπωσιακές εικόνες που μπορούν να ληφθούν μέσα από ένα βιντεοπαιχνίδι για να ζωντανέψουν τους κόσμους και τους χαρακτήρες του».

Οι υποψήφιοι μπορούσαν να καταθέσουν φωτογραφίες που ανήκαν σε μια από τρεις κατηγορίες - τοπίο, πορτραίτο και αφηρημένο - και το screenshot μπορούσε να ληφθεί από οποιοδήποτε βιντεοπαιχνίδι σε οποιαδήποτε πλατφόρμα.

Μάλιστα, η τροποποίηση της φωτογραφίας επιτρεπόταν, με τους περισσότερους υποψηφίους να εφαρμόζουν διάφορες post-production τεχνικές, συμπεριλαμβανομένου του νικητή, ο οποίος επέλεξε "να αναδείξει τις ζωηρές κόκκινες και πορτοκαλί αποχρώσεις από το εντυπωσιακό πλάνο της ερήμου".

Μπορείτε να δείτε το screenshot που κέρδισε παρακάτω, ενώ πατώντας εδώ μπορείτε να χαζέψετε όλους τους φιναλίστ, με εικόνες από παιχνίδια όπως τα Cyberpunk 2077, Ghostwire Tokyo, Horizon Forbidden West και Elden Ring.