Warframe: Το Angels of the Zariman είναι το επόμενο μεγάλο expansion του (ΒΙΝΤΕΟ)

Και καταφθάνει στις 27 Απριλίου
09 Απριλίου 2022 12:57
Warframe: Το Angels of the Zariman είναι το επόμενο μεγάλο expansion του (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομάδα ανάπτυξης Digital Extremes μόλις αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Angels of the Zariman, το οποίο είναι το επόμενο μεγάλο πακέτο επέκτασης του δημοφιλούς free-to-play sci-fi shooter της, Warframe.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το expansion θα καταφθάσει σε όλες τις πλατφόρμες στις 27 Απριλίου, φέρνοντας σημαντικές προσθήκες. Η πιο αξιοσημείωτη από αυτές είναι το νέο κεφάλαιο του single-player, story driven Cinematic Quest saga του Warframe, το οποίο αυτή τη φορά θα ταξιδέψει τους παίκτες στο Zariman Ten Zero, ένα πολύ σημαντικό για το lore πλοίο, το οποίο εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια ενός Void-Jump ατυχήματος.

Μόλις ολοκληρώσουν την αποστολή αυτή, οι παίκτες θα αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα ολοκαίνουργιο social hub, οπού θα μπορούν να βρουν έναν καινούργιο NPC, περισσότερες side αποστολές και επιπλέον objectives. Μεταξύ άλλων έχουν προστεθεί τρεις αποστολές με procedural περιεχόμενο, μια από τις οποίες για παράδειγμα έχει να κάνει με το παρκούρ.

Επιπλέον, οι παίκτες θα μπορούν να αποκτήσουν το δικό τους τροποποιήσιμο διαμέρισμα, το Dormizone, ενώ το update θα προσθέσει και το νέο Gyre Warframe που έχει δυνάμεις ηλεκτρισμού, νέα όπλα και πολλά ακόμη.

Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του τίτλου πατώντας εδώ.