Έρχονται μεγάλες αλλαγές για τα Mega Evolutions του Pokémon GO

Όπως αποκαλύπτει νέο datamine
07 Απριλίου 2022 16:58
Έρχονται μεγάλες αλλαγές για τα Mega Evolutions του Pokémon GO

Τον Αύγουστο του 2020 ο περίφημος Mega Evolution μηχανισμός της σειράς έφτασε και στο Pokémon GO, χωρίς να καταφέρνει ωστόσο να ικανοποιήσει τους παίκτες. Από τότε έχουν κυκλοφορήσει διάφορες ενημερώσεις με στόχο να τον βελτιώσουν, αλλά όπως φαίνεται η Niantic ετοιμάζει τώρα μερικές μεγάλες αλλαγές για το σύστημα.

Συγκεκριμένα, σκαλίζοντας τα αρχεία του τίτλου οι αξιόπιστοι dataminers του PokéMiners ανακάλυψαν πως το στούντιο εργάζεται σε ένα νέο σύστημα για τα Mega Evolved Pokémon, το οποίο θα είναι παρόμοιο με αυτό των Pokémon buddies.

Περνώντας τα πράγματα από την αρχή, για να κάνετε Mega Evolve ένα πλάσμα στο Pokémon GO, πρέπει να αποκτήσετε και να ξοδέψετε Mega Energy. Σύμφωνα με τους fans, το αρχικό κόστος είναι πολύ μεγάλο και το παιχνίδι συνήθως ωθεί και προς την ολοκλήρωση πολλαπλών Mega Raids - τα οποία απαιτούν συντονισμό με άλλους παίκτες.

Τώρα, το νέο leveling σύστημα που ετοιμάζει η Niantic θα επιτρέπει στους παίκτες να κάνουν Mega Evolve ένα Pokémon που προηγουμένως είχαν ξανακάνει Mega Evolve χωρίς το ίδιο υψηλό κόστος. Όσο μεγαλύτερο είναι το επίπεδο φιλίας, τόσο πιο τακτικά θα γίνεται να παραληφθεί η δαπάνη της σχετικής ενέργειας για τα επόμενα Mega Evolves.

Συγχρόνως, η ομάδα αναφέρεται πως θα προσθέσει και διάφορα Mega Evolution perks για τους παίκτες. Περισσότερα σχετικά με όλες τις αλλαγές που ετοιμάζει μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Tags: