Gamers ετοιμαστείτε για μαγειρική - Έρχονται επίσημα βιβλία συνταγών Witcher και Halo

Όχι, δεν είναι φάρσα
06 Απριλίου 2022 16:19
Gamers ετοιμαστείτε για μαγειρική - Έρχονται επίσημα βιβλία συνταγών Witcher και Halo

Μπορεί να μοιάζει με ετεροχρονισμένη πρωταπριλιάτικη φάρσα, αλλά δεν είναι. Τόσο η CD Projekt όσο και η 343 Industries προσκαλούν τους gamers να πιάσουν τις κατσαρόλες και τα τηγάνια και να ριχτούν στην μαγειρική, μέσα από τα επίσημα βιβλία συνταγών Witcher και Halo.

Ξεκινώντας με το The Witcher Cookbook, πρόκειται για ένα εγχείρημα της CD Projekt Red σε συνεργασία με τις Anita Sarna και Karolina Krupecka του Nerds' Kitchen. Το βιβλίο θα απαρτίζεται από 80 συνταγές που υπόσχονται να πάνε σε νέα επίπεδα το immersion σας στο Witcher σύμπαν. Στόχος των δύο συγγραφέων είναι να προσομοιώσουν φαγητά που μπορεί να συναντούσε ο Geralt στο ταξίδι του στο Continent, καθώς κυνηγούσε τέρατα.

Για παράδειγμα, υπάρχουν συνταγές με ψημένα φρούτα εμπνευσμένες από το White Orchard, σνακ που θυμίζουν τις αγορές του Oxenfurt και γεύματα με φρέσκο ψάρι και ζεστούς μηλίτες που θα σας ταξιδέψουν γαστρονομικά στο Skellige.

Το The Witcher Cookbook θα κάνει το ντεμπούτο του στις 25 Οκτωβρίου και μέσα από το tweet που ακολουθεί μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες.

Περνώντας στο Halo: The Official Cookbook, αυτό αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις 16 Αυγούστου με συνταγές από κάθε γωνιά του γαλαξία.

Αναλυτικότερα, το βιβλίο θα περιλαμβάνει 70 συνταγές με διάφορα επίπεδα δυσκολίας, από μικρά snacks που μπορείτε να πάρετε μαζί σας στο Warthog σας μέχρι χορταστικά πιάτα που μπορούν τα ταΐσουν ολόκληρη διμοιρία. Συγγραφέας είναι η Victoria Rosenthal, η οποία ειδικεύεται σε τέτοιου είδους συνταγές, έχοντας επιμεληθεί αντίστοιχα βιβλία για τα Final Fantasy XIV, Street Fighter, Fallout και Destiny.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που ενδιαφέρεστε για sci-fi συνταγές με άρωμα Halo, μπορείτε να μάθετε περισσότερα μέσα από το σύνδεσμο στο tweet που ακολουθεί.