Ο Jason Momoa θα φέρει την ειρήνη στη νέα σειρά της Apple “Chief of War”

Το νέο project του “Aquaman”
05 Απριλίου 2022 15:03
Ο Jason Momoa θα φέρει την ειρήνη στη νέα σειρά της Apple “Chief of War”

Η Apple ετοιμάζει μία ολοκαίνουργια σειρά για την streaming υπηρεσία της που θα ονομάζεται “Chief of War”. Σύμφωνα με το “The Ankler”, πρόκειται για ένα ιστορικό δράμα που διαδραματίζεται στη Χαβάη του 1795, όταν τέσσερα βασίλεια βρίσκονται σε πόλεμο και επικεντρώνεται σε έναν πολεμιστή που ονομάζεται Ka’iana.

Αυτός αποσύρεται από τον στρατό του Maui και συνεπώς φεύγει από τον πόλεμο για να ζήσει μια πολύ ήσυχη ζωή ως απλός ψαράς. Ωστόσο, με κάποιον τρόπο ρίχνεται ξανά στη μάχη, αφού θα γίνει το επίκεντρο μιας προφητείας που προβλέπει ότι θα είναι αυτός που θα φέρει την ειρήνη.

Ο Jason Momoa θα συνεργαστεί για άλλη μια φορά με την Apple, μιας και θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά ως Ka’iana, αλλά παράλληλα θα γράψει το σενάριο μαζί με τους Thomas Paa Sibbett και Doug Jung.

Το Ankler λέει επίσης ότι θα υπάρξουν και ιστορικές φιγούρες εκείνης της εποχής, παράλληλα με τον χαρακτήρα του Momoa, όπως είναι ο Βασιλίας του Kamehameha, ο Βασιλιάς Kahekili του Maui, ο Πρίγκιπας Kupule και ο John Young. 

Για περισσότερα σχετικά με αυτό το project παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.