Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό έρχεται στο Final Fantasy XIV: Endwalker

Που θα σας λύσει τα χέρια αν δεν μπορείτε να βρείτε άλλους παίκτες
03 Απριλίου 2022 10:22
Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό έρχεται στο Final Fantasy XIV: Endwalker

Η νέα εμπειρία του Final Fantasy XIV: Endwalker είναι καθ’ οδόν, με το ολοκαίνουργιο “Newfound Adventure”. Πρόκειται για το νέο περιεχόμενο που θα έρθει με το patch 6.1 και μία σημαντική ενημέρωση όπως λέει η ίδια η Square Enix μέσα από ένα “Live Letter” που παρουσιάστηκε από τον Naoki Yoshida, game director του παιχνιδιού.

Ο Yoshida αποκάλυψε μερικές πληροφορίες σχετικά με το patch, όπως τις νέες βάσεις, τα νέα χτενίσματα, τις νέες PvP μάχες και, φυσικά, τη νέα ιστορία. To Newfound Adventure συνεχίζει τα γεγονότα από εκεί που σταμάτησε το “Endwalker”, όπου οι φίλοι σας, οι Scions of the Seventh Dawn, έχουν πλέον σκορπιστεί στο Eorzea, κάνοντας τα δικά τους μιας και τώρα έχουν αποτρέψει το τέλος κάθε ζωής στον γαλαξία. Ωστόσο, κάποια γεγονότα συνωμοτούν για να την επανένωσή τους.

Επίσης, με την άφιξη του patch 6.1, θα έρθει και ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό που εφαρμόστηκε στο “A Realm Reborn”. Αυτό είναι το “Trust” σύστημα, που σημαίνει ότι δε θα χρειαστεί να περιμένετε για ώρα μέχρι να βρείτε party και να πάτε σε ένα dungeon, καθώς μία AI θα ελέγχει ένα NPC που θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε ένα dungeon.

Τέλος, θα έρθει και ένα νέο raid, το Myths of the Realm: Aglaia, που περιλαμβάνει 12 θεούς του Eorzea κάτι που υπονοείται και προς το τέλος του Endwalker. Περισσότερα με όλα αυτά που έρχονται με το patch 6.1 μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.