Εντελώς δωρεάν στο Steam ένα ιδιαίτερο μεσαιωνικό co-op παιχνίδι

Για λίγες ώρες ακόμη
02 Απριλίου 2022 10:12
Εντελώς δωρεάν στο Steam ένα ιδιαίτερο μεσαιωνικό co-op παιχνίδι

Οι προσφορές για τους PC gamers συνεχίζονται στο Steam αυτή τη φορά. Συγκεκριμένα, η Landfall Games που μεταξύ άλλων ευθύνεται για το Totally Accurate Battle Simulator κυκλοφόρησε μόλις ένα δωρεάν παιχνίδι με αφορμή την πρωταπριλιά.

Ο λόγος γίνεται για το Knightfall: A Daring Journey, το οποίο μπορείτε να προλάβετε δωρεάν μέχρι σήμερα το απόγευμα. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη μεσαιωνική co-op εμπειρία που συνδυάζει και μοντέρνα στοιχεία, όπως πυροβόλα όπλα, βάζοντας 20 παίκτες να χωριστούν σε ζευγάρια των δύο, με στόχο να φτάσουν πρώτοι στο κάστρο και να μαδήσουν το τριαντάφυλλο πριν από οποιονδήποτε άλλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η προσφορά θα είναι διαθέσιμη για λίγες ώρες ακόμη και συγκεκριμένα μέχρι τις 7:00 μ.μ. Μετά το πέρας της η τιμή του παιχνιδιού θα ανέρχεται σε €4,99.

Αποκτήστε το Knightfall: A Daring Journey εντελώς δωρεάν πατώντας εδώ.

Όσοι είναι εξοικειωμένοι με τα παιχνίδια της η Landfall μάλλον ξέρουν ήδη τι να περιμένουν, ωστόσο σε περίπτωση που θέλετε να πάρετε μια γεύση παρακάτω μπορείτε να βρείτε το trailer που συνόδευσε την κυκλοφορία του τίτλου.