GTA V: Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει σε φυσική μορφή για τα PS5 και Xbox Series X

Καταφθάνουν τα retail αντίτυπα
01 Απριλίου 2022 20:37
GTA V: Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει σε φυσική μορφή για τα PS5 και Xbox Series X

Σε περίπτωση που θέλετε να προσθέσετε για τέταρτη φορά στο ράφι σας το GTA V, πλάι στις εκδόσεις του PC, καθώς και των PS3 και Xbox 360, PS4 και Xbox One, σύντομα θα έχετε τη δυνατότητα. Συγκεκριμένα, η Rockstar Games μόλις ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας των retail αντιτύπων της νέας έκδοσης του Grand Theft Auto V για τα PS5 και Xbox Series X.

Αναλυτικότερα, οι αλυσίδες καταστημάτων έχουν αρχίσει ήδη να δέχονται προ-παραγγελίες, με τα φυσικά αντίτυπα των next-gen εκδόσεων του GTA V για τα PS5 και Xbox Series X να καταφθάνουν στα ράφια στις 12 Απριλίου.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως η αναβαθμισμένη αυτή έκδοση είναι διαθέσιμη από τις 15 Μαρτίου στα ψηφιακά καταστήματα των κονσολών, οπού μάλιστα προσφέρεται με μια αξιοσημείωτη έκπτωση «γνωριμίας». Συγκεκριμένα, μέχρι τις 14 Ιουνίου το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο στη μισή τιμή, δηλαδή στα €19.99 στις Xbox κονσόλες και στα €9.99 στο PS5, οπού το GTA Online προσφέρεται εντελώς δωρεάν.

Για την ιστορία, οι παίκτες μπορούσαν θεωρητικά να απολαύσουν ήδη το GTA V στις κονσόλες νέας γενιάς μέσα από τα backwards compatibility χαρακτηριστικά τους, αλλά η νέα αυτή έκδοση πάει ένα βήμα παραπέρα με πληθώρα βελτιώσεων και προσθηκών.

Αναλυτικότερα, ο τεχνικός τομέας έχει αλλάξει ριζικά, με γρηγορότερους χρόνους φόρτωσης, περισσότερο πληθυσμό στον ανοιχτό κόσμο και περισσότερη κίνηση στην πόλη, πυκνότερη βλάστηση, βελτιωμένους φωτισμούς και σκιές, καλύτερες αντανακλάσεις στο νερό και σε άλλες επιφάνειες, καλύτερο anti-aliasing, motion blur, εκρήξεις και εφέ φωτιάς.

Τέλος, πρόσφατα ανακοινώθηκε και το GTA+, η νέα συνδρομητική υπηρεσία της Rockstar για το GTA Online, περισσότερα για την οποία μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.