Το Kirby and the Forgotten Land έσπασε το ρεκόρ πωλήσεων της σειράς

Στην ιαπωνική αγορά
01 Απριλίου 2022 15:21
Το Kirby and the Forgotten Land έσπασε το ρεκόρ πωλήσεων της σειράς

To Kirby and the Forgotten Land κυκλοφορεί από τις 25 Μαρτίου αποκλειστικά για το Nintendo Switch και όπως όλα δείχνουν, ο χαριτωμένος χαρακτήρας της Nintendo σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Σύμφωνα με το Famitsu, το παιχνίδι έκανε μεγάλο ντεμπούτο στην Ιαπωνία, με 380,000 πωλήσεις την πρώτη του εβδομάδα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρίσκεται στην πρώτη θέση των charts, ενώ παράλληλα είναι το μεγαλύτερο ντεμπούτο που έχει γνωρίσει ποτέ το franchise στην Ιαπωνία. Επιπλέον, το Kirby and the Forgotten Land είναι το δεύτερο μεγαλύτερο λανσάρισμα της χρονιάς στην Ιαπωνία, αλλά βρίσκεται πίσω από το Pokémon Legends: Arceus, αλλά μπροστά από το Elden Ring.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως το Kirby and the Forgotten Land έκανε το μεγαλύτερο launch του franchise και στην Αγγλία, όσον αφορά τα retail αντίτυπα.

Για την ιστορία, Ο ροζ χαριτωμένος χαρακτήρας της Nintendo θα κληθεί να εξερευνήσει τεράστιες και μυστηριώδης περιοχές σε μια εγκαταλελειμμένη Γη, εκμεταλλευόμενος τις δυνάμεις του για να τα βάλει με πληθώρα εχθρών. Ο κεντρικός σκοπός του θα είναι να σώσει το Waddle Dees και να εξολοθρεύσει το Beast Pack. Φυσικά εδώ θα τον βοηθήσουν οι ικανότητές του, δηλαδή να αντιγράφει ρουφώντας με το στόμα του πολλά αντικείμενα, καθώς και εχθρούς.

Πατώντας εδώ, μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας για το Kirby and the Forgotten Land, μέσα από ένα πληρέστατο review που επιμελήθηκε ο Γιώργος Πρίτσκας.

Το Kirby and the Forgotten Land κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες αποκλειστικά για το Nintendo Switch.