Ανοιχτό το ενδεχόμενο κυκλοφορίας του Minecraft στα Wii U και 3DS

Σύμφωνα με δήλωση του COO της Mojang
13 Ιουλίου 2015 04:50
Ανοιχτό το ενδεχόμενο κυκλοφορίας του Minecraft στα Wii U και 3DS

Το γεγονός πως πολλά multi-platform παιχνίδια δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο οικιακό σύστημα ψυχαγωγίας της Nintendo είναι εύκολο να εξηγηθεί με την δικαιολογία του hardware της κονσόλας. Όμως, εδώ και αρκετό καιρό, το Minecraft, ένα παιχνίδι διόλου απαιτητικό, έχει κυκλοφορήσει σε πολλές πλατφόρμες εκτός του Nintendo Wii U και 3DS. Για τον λόγο αυτό, ο COO της Mojang, Vu Bui, μιλώντας στο MCV άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο κυκλοφορίας του τίτλου και για τις δύο αυτές κονσόλες. Διαβάστε τι δήλωσε παρακάτω:

“Αν είχα τον τρόπο μου, θα ήμασταν παντού. Θέλουμε να εξακολουθήσουμε να είμαστε διαθέσιμοι σε όλους τους παίκτες και αυτό σημαίνει πως θέλουμε να είμαστε και σε νέες πλατφόρμες, καθώς ο καθένας χρησιμοποιεί μία διαφορετική πλατφόρμα. Ποτέ δεν έχω ακούσει τον λόγο για τον οποίο δεν έχουμε καταλήξει στο Wii U ή στο 3DS. Απλώς δεν έχει συμβεί ακόμη."

Σύμφωνα με τα παραπάνω, λοιπόν, το ενδεχόμενο για την κυκλοφορία του πονήματος της Mojang για τα συστήματα της Nintendo παραμένει ανοιχτό. Ο χρόνος μόνο θα δείξει.

Tags: