Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Nintendo Switch Sports (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Απρίλιο η κυκλοφορία του τίτλου
31 Μαρτίου 2022 17:54
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Nintendo Switch Sports (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Nintendo έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer που αφορά το επερχόμενο Nintendo Switch Sports, το οποίο αναμένεται να φτάσει στην υβριδική κονσόλα τον επόμενο μήνα. Σε αυτό το παιχνίδι θα μπορείτε να απολαύσετε έξι διαφορετικά αθλήματα μόνοι σας, με την οικογένειά σας ή τους φίλους σας, μέσω τοπικού co-op ή φυσικά μέσα από το internet.

Τα αθλήματα που είναι διαθέσιμα είναι το Ποδόσφαιρο, το Μπόουλινγκ, το Τένις, το Βόλεϊ, το Μπάντμιντον και το Chambara. Ωστόσο, η ιαπωνική εταιρία έχει υποσχεθεί ότι αργότερα πρόκειται να προσθέσει με ένα σωρό από updates νέα αθλήματα -όπως το γκολφ που θα έρθει το φθινόπωρο-, ενώ πρόκειται να διαθέσει και ένα νέο αξεσουάρ για να παίζετε ποδόσφαιρο.

Ο τίτλος εκμεταλλεύεται πλήρως τα joy-cons χειριστήρια και αυτό φαίνεται από το trailer που θα δείτε παρακάτω και δίνει μια καλύτερη αίσθηση, σε όλα τα αθλήματα, όπως το τένις. Επιπροσθέτως, θα έρθετε αντιμέτωποι και με άλλους παίκτες και αν κερδίζετε τα εκάστοτε ματς θα λαμβάνετε διάφορες ανταμοιβές.

Το Nintendo Switch Sports θα κυκλοφορήσει στις 29 Απριλίου 2022 και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το ολοκαίνουργιο trailer.