Η thatgamecompany ετοιμάζει ένα animation project για το Sky: Children of the Light (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανακοινώθηκε μαζί με το νέο περιεχόμενο του παιχνιδιού
28 Μαρτίου 2022 15:22
Η thatgamecompany ετοιμάζει ένα animation project για το Sky: Children of the Light (ΒΙΝΤΕΟ)

Η thatgamecompany μέσα από το Anime Japan 2022 ανακοίνωσε πως ετοιμάζει ένα animation project για το παιχνίδι της Sky: Children of the Light. Μαζί με αυτή την ανακοίνωση, η εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο βίντεο που μας δείχνει πως θα μοιάζει περίπου το νέο πόνημά της.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα πρώτα concept art που δόθηκαν στη δημοσιότητα, αυτό το project θα περιλαμβάνει και εντελώς καινούργιους χαρακτήρες που δεν έχουμε δει στο παρελθόν. Επιπροσθέτως, η εταιρία αποκάλυψε και το επερχόμενο event που θα έρθει στο παιχνίδι, με την ονομασία “Days of Bloom”, αλλά και την “Season of Performance”.

Μια γρήγορη ματιά σε ένα project κινουμένων σχεδίων που βασίζεται στον κόσμο και τη γνώση του Sky: Children of the Light. Έρχεται με γνώριμα ονειρικά βασίλεια, ουρανό γεμάτο αστέρια και άγνωστους χαρακτήρες και σενάρια.

Δυστυχώς, δεν έγινε γνωστό αν αυτό το animation θα είναι σειρά, μία ταινία ή απλά κάτι άλλο.

Το Sky επιτρέπει στους παίκτες να περιηγηθούν ελεύθερα και να εξερευνήσουν έναν κόσμο γεμάτο παράξενα και μυθικά βασίλεια και τους ωθεί να επικοινωνήσουν μεταξύ τους μοιράζοντας δώρα και νέες ικανότητες ώστε να φέρουν εις πέρας αυτό το δύσκολο, αλλά παράλληλα μαγικό ταξίδι.

Το Sky: Children of the Light βρίσκεται αυτή τη στιγμή διαθέσιμο για Nintendo Switch, iOS και Android συσκευές. Δείτε τα δύο βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.