Ετοιμαστείτε γιατί το επόμενο FIFA δε θα λέγεται "FIFA" - Νέες πληροφορίες

Ακούγεται έντονα πλέον πως αλλάζει σελίδα
27 Μαρτίου 2022 13:56
Ετοιμαστείτε γιατί το επόμενο FIFA δε θα λέγεται "FIFA" - Νέες πληροφορίες

Εδώ και μήνες κυκλοφορούν πληροφορίες πως η EA σκέφτεται σοβαρά να αλλάξει την ονομασία της εμβληματικής σειράς ποδοσφαιρικών τίτλων FIFA, λόγω της διαμάχης με την ίδια τη FIFA, τη Διεθνή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. 

Όπως μεταφέρει το VGC, η EA Sports και η Electronic Arts έχουν δώσει το "πράσινο φως" για την αλλαγή ονομασίας από "FIFA" σε "EA Sports Football Club" ή "ΕΑ Sports FC". Αυτές οι πληροφορίες έρχονται από τον έγκριτο δημοσιογράφο Jeff Grubb ο οποίος στο σόου του Giant Bomb είπε πως έχει διασταυρωμένες πληροφορίες ότι η ένταση μεταξύ της ΕΑ και της FIFA έχει οδηγήσει σε αυτή την απόφαση. 

Συγκεκριμένα ανέφερε: 

ΕΑ Sports Football Club ή EA Sports FC, αυτό θα είναι το όνομα του παιχνιδιού. Έχω δει τα trademarks του, νόμιζα ότι θα είναι ένα χαρακτηριστικό σαν online mode αλλά ρώτησα τριγύρω και αυτό είναι, έτσι θα λέγεται. 

Πρόσφατα, σε δηλώσεις του εντός των τειχών της Electronic Arts, o CEO της, Andrew Wilson είχε μιλήσει ανοιχτά για την κατάσταση, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι "Το FIFA είναι απλά ένα όνομα στο κουτί". 

Με λίγα λόγια δηλαδή φέτος δε θα αποκαλυφθεί το FIFA 23 όπως όλοι περιμέναμε αλλά ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε το EA Sports FC 23

Tags: