ΔΙΑΡΡΟΗ: Το Game Pass του PlayStation θα αποκαλυφθεί την επόμενη εβδομάδα

Προ των πυλών το πολυαναμενόμενο Spartacus
25 Μαρτίου 2022 19:15
ΔΙΑΡΡΟΗ: Το Game Pass του PlayStation θα αποκαλυφθεί την επόμενη εβδομάδα

Πέρυσι το Δεκέμβριο σας είχαμε ενημερώσει πως το PlayStation ετοιμάζει το δικό του ανταγωνιστή για το Xbox Game Pass, το οποίο έχει εξελιχθεί σε μεγάλο selling-point των κονσολών της Microsoft. Τώρα, όπως όλα δείχνουν, η αποκάλυψη της νέας αυτής συνδρομητικής υπηρεσίας της Sony βρίσκεται τώρα προ των πυλών.

Συγκεκριμένα, ο βετεράνος δημοσιογράφος του Bloomberg, Jason Schreier, ο οποίος ευθύνεται και για την αρχική διαρροή, για άλλη μια φορά βγάζει στη φόρα τα πλάνα του PlayStation. Αναλυτικότερα, το νέο του ρεπορτάζ επισημαίνει πως το Game Pass του PlayStation, το οποίο εσωτερικά έχει κωδική ονομασία Spartacus, θα αποκαλυφθεί την επόμενη εβδομάδα.

Μάλιστα, αναφέρει πως η Sony έχει συγκεντρώσει μια πολύ εντυπωσιακή λίστα τεράστιων κυκλοφοριών των τελευταίων χρόνων για το αρχικό lineup της υπηρεσίας, στο οποίο θα περιλαμβάνονται επίσης και διαφορά κλασικά παιχνίδια από προηγούμενες PlayStation κονσόλες.

Η νέα αυτή συνδρομητική υπηρεσία θα συνδυάσει σε ένα το PlayStation Now και το PlayStation Plus, προσφέροντας έτσι διάφορες βαθμίδες για τους καταναλωτές.

Το αρχικό ρεπορτάζ του Bloomberg πέρυσι είχε αναφέρει πως το αντίστοιχο Xbox Game Pass του PlayStation θα έχει τρεις βαθμίδες:

  • Η πρώτη βαθμίδα θα περιλαμβάνει όλα τα οφέλη του PlayStation Plus που γνωρίζουμε ήδη.
  • Η δεύτερη βαθμίδα θα προσφέρει επιπλέον μια μεγάλη συλλογή από PlayStation 4 παιχνίδια και μελλοντικά και PlayStation 5 τίτλους.
  • Η τρίτη βαθμίδα θα περιλαμβάνει demos μεγάλης διάρκειας, game streaming (όπως το PS Now) και μια βιβλιοθήκη από κλασσικούς PlayStation τίτλους.

Αξίζει να σημειωθεί πως για άλλη μια φορά το ρεπορτάζ τονίζει πως η νέα συνδρομή του PlayStation θα έχει μια μεγάλη διαφορά σε σχέση με το Xbox Game Pass. Συγκεκριμένα, η πρόταση της Sony δε θα περιλαμβάνει τα παιχνίδια της από την πρώτη μέρα και έτσι για παράδειγμα οι παίκτες που θέλουν να απολαύσουν χωρίς καμία καθυστέρηση το επερχόμενο God of War Ragnarök θα χρειαστεί να το αγοράσουν ξεχωριστά.