Ανακοινώθηκε η συνέχεια του “Deliver Us The Moon” και θα σας ταξιδέψει στον κόκκινο πλανήτη

Έρχεται σε κονσόλες και PC
25 Μαρτίου 2022 12:51
Ανακοινώθηκε η συνέχεια του “Deliver Us The Moon” και θα σας ταξιδέψει στον κόκκινο πλανήτη

Η Frontier Foundry και η ομάδα ανάπτυξης KeokeN Interactive ανακοίνωσαν το sequel του “Deliver Us The Moon”. Το “Deliver Us Mars” είναι το 2ο παιχνίδι της εταιρίας και πρόκειται να κυκλοφορήσει για το PC και τις κονσόλες, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε το πότε.

Το Deliver Us Mars θέλει να σας προσφέρει μια ατμοσφαιρική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας με μία καθηλωτική ιστορία μιας αστροναύτη. Έτσι, καλείστε να εξερευνήσετε νέα σύνορα σε μία αποστολή με σασπένς και υψηλά στοιχήματα για να ανακτήσετε τα πλοία της αποικίας Ark, που έκλεψε ο μυστηριώδης Outward.

Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα δέκα χρόνια μετά την αποστολή “Fortuna” και η εξαφάνιση της ανθρωπότητας είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ. Μετά από ένα σήμα κινδύνου που προήλθε από τον Άρη, η πρωταγωνίστρια πρόκειται να ενωθεί με το Zephyr και το πλήρωμά του, καθώς θα ταξιδέψουν στον κόκκινο πλανήτη για να εξασφαλίσουν την επιβίωση της ανθρωπότητας.

Το Deliver Us Mars βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PC, Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X|S και PlayStation 5. Δείτε το πρώτο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: