Παίξτε εντελώς δωρεάν το Far Cry 6

Ενώ έρχεται στο παιχνίδι και ένα Stranger Things crossover
23 Μαρτίου 2022 20:03
Παίξτε εντελώς δωρεάν το Far Cry 6

Πριν από μερικές εβδομάδες η Ubisoft προσκάλεσε τους παίκτες να δοκιμάσουν το Assassin's Creed Valhalla, διοργανώνοντας μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο για το παιχνίδι. Τώρα, σειρά παίρνει το Far Cry 6, το οποίο θα έχετε σύντομα τη δυνατότητα να παίξετε δωρεάν.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, σε περίπτωση που δεν έχετε ασχοληθεί ακόμη με το νέο Far Cry, αυτό το Σαββατοκύριακο θα μπορείτε να το δοκιμάσετε εντελώς δωρεάν. Αναλυτικότερα, το Free Weekend θα ξεκινήσει στις 24 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 27 του ίδιου μήνα.

Στο διάστημα αυτό το παιχνίδι θα είναι εντελώς δωρεάν στα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC και μάλιστα όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν pre-load από σήμερα στις 9:00 μ.μ., για να μη σπαταλήσουν την πρώτη μέρα στο κατέβασμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η δωρεάν δοκιμαστική έκδοση θα προσφέρει πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του παιχνιδιού χωρίς κανέναν περιορισμό, συμπεριλαμβανομένου του co-op και όλων των δωρεάν DLCs. Τέλος, όσοι επιθυμούν να συνεχίσουν την επανάσταση στο εξωτικό νησί ακόμα και μετά τις 27 Μαρτίου, θα έχουν τη δυνατότητα μέχρι τότε να αγοράσουν το open-world παιχνίδι σε μειωμένη τιμή και να κρατήσουν το save τους.

Για την ιστορία, στις 24 Μαρτίου θα γίνει διαθέσιμο εντελώς δωρεάν και το crossover του Far Cry 6 με την πασίγνωστη σειρά του Netflix Stranger Things, περισσότερα για το οποίο μπορείτε να μάθετε μέσα από το trailer που ακολουθεί.