Ευκαιρία να παίξετε εντελώς δωρεάν ολόκληρο το Far Cry 6

Σε κονσόλες και PC για περιορισμένο χρόνο
15 Φεβρουαρίου 2023 18:31
Ευκαιρία να παίξετε εντελώς δωρεάν ολόκληρο το Far Cry 6

Όπως συνηθίζει η Ubisoft και έχει ξανακάνει στο πρόσφατο παρελθόν, δίνει την ευκαιρία να παίξετε εντελώς δωρεάν το Far Cry 6, το οποίο κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2021. 

Έτσι προσφέρει τη δυνατότητα τόσο στους παίκτες κονσολών όσο και στους PC gamers να εξερευνήσουν ελεύθερα το νησί Yara, που είναι και ο κόσμος του παιχνιδιού για συνολικά 5 ημέρες. 

Πότε ξεκινάει η δωρεάν δοκιμή του; 

Συγκεκριμένα από αυτή την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου μέχρι και τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου οι παίκτες σε PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X|S και PC θα μπορέσουν να ξεκινήσουν την open-word περιπέτεια του Far Cry 6 και να προσπαθήσουν να ανατρέψουν τον δικτάτορα Anton Castillo (Giancarlo Esposito). 

Κατά τη διάρκεια αυτού του trial θα μπορείτε να παίξετε ολόκληρο το παιχνίδι και όλες τις crossover αποστολές (Rambo: All the Blood, Stranger Things), αλλά και να παίξετε σε co-op με τους φίλους σας αφού η Ubisoft θα το κρατήσει ανοιχτό. 

Φυσικά, όπως γίνεται με κάθε τέτοιο trial, οποιαδήποτε πρόοδο κάνετε θα διατηρηθεί εάν αποφασίσετε να το αγοράσετε και μάλιστα σε έκπτωση μεταξύ 50-70%, ανάλογα με την έκδοση που προτιμάτε. 

Επίσης, αν παίξετε σε co-op θα λάβετε δωρεάν ένα in-game όπλο, το White Lotus Sniper Rifle