ΕΠΙΣΗΜΟ: Μεγάλη καθυστέρηση για το Suicide Squad: Kill The Justice League παιχνίδι

Η διαρροή μόλις επιβεβαιώθηκε
23 Μαρτίου 2022 17:00
ΕΠΙΣΗΜΟ: Μεγάλη καθυστέρηση για το Suicide Squad: Kill The Justice League παιχνίδι

Τελικά, η διαρροή που σας είχαμε μεταφέρει μόλις επιβεβαιώθηκε. Το Suicide Squad: Kill The Justice League παιχνίδι της Rocksteady θα χάσει τελικά το 2022, με την ομάδα ανάπτυξης να σημειώνει πως χρειάζεται περισσότερο χρόνο.

Συγκεκριμένα, ο ιδρυτής και creative director του στούντιο, Sefton Hill, μόλις ανακοίνωσε και επίσημα πως το Suicide Squad: Kill The Justice League θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2023, δηλώνοντας:

Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να καθυστερήσουμε το Suicide Squad: Kill The Justice League για την άνοιξη του 2023. Ξέρω ότι μια καθυστέρηση είναι απογοητευτική, αλλά αυτός ο χρόνος θα έχει ως αποτέλεσμα να φτιάξουμε το καλύτερο παιχνίδι που μπορούμε. Ανυπομονώ να φέρουμε μαζί το χάος στην Metropolis. Ευχαριστούμε για την υπομονή σας.

Η Rocksteady θα επιστρέψει λοιπόν μετά από 8 χρόνια, αφού το πιο πρόσφατο βασικό project του στούντιο ήταν το Batman: Arkham Knight, το οποίο κυκλοφόρησε το μακρινό πλέον 2015.

Για την ιστορία, το Suicide Squad: Kill the Justice League θα έχει open world δομή, με δυνατότητα για co-op, και θα λαμβάνει χώρα στο σύμπαν των Batman: Arkham τίτλων.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Task Force X, με μια αποστολή: Να σκοτώσει την Justice League. Φυσικά πρόκειται για τα λατρεμένα μέλη της Suicide Squad, δηλαδή τη θεότρελη Harley Quinn, τον Captain Boomerang, τον Deadshot και τον King Shark (στον οποίο χαρίζει τη φωνή του ο γνωστός superstar του WWE, Samoa Joe). Η ομάδα, λοιπόν, αναλαμβάνει να ταξιδέψει στην πόλη του Superman για τη εν λόγω αποστολή και να τα βάλει μαζί του!

Το Suicide Squad: Kill the Justice League βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και για τις κονσόλες νέας γενιάς PS5 και Xbox Series X|S. Παρακάτω θα βρείτε το πιο πρόσφατο trailer του για να φρεσκάρετε τη μνήμη σας.