Η Blizzard θα φέρει το Season 4 στο WOW: Shadowlands με raids από τα παλιά

Μια απροσδόκητη κίνηση
23 Μαρτίου 2022 10:06
Η Blizzard θα φέρει το Season 4 στο WOW: Shadowlands με raids από τα παλιά

Παρόλο που φαινομενικά έχει ήδη κυκλοφορήσει το τελευταίο περιεχόμενο με το Eternity's End για το Shadowlands expansion του World of Warcraft, η Blizzard φαίνεται πως θα εμπλουτίσει κι άλλο το παιχνίδι. Η εταιρία προέβη σε μια κίνηση που δεν το συνηθίζει, αφού αποκάλυψε ότι θα έρθει ακόμη μια σεζόν μέσα στη χρονιά.

Το Season 4 έρχεται για να μπερδέψει λίγο τα πράγματα, καθώς σύμφωνα με το επίσημο φόρουμ του παιχνιδιού, η Blizzard θα εμπλουτίσει το WOW με μεγαλύτερο Tier gear στο PvP, μαζί με άλλες ανταμοιβές, όπως mounts, titles και υψηλότερη κατάταξη στο Eternal Gladiator. Επιπροσθέτως, το Mythic+ και τα raids θα αλλάξουν στην 4η σεζόν, έτσι ώστε να έρθουν 8 νέα dungeons που θα βασίζονται στα τελευταία τέσσερα expansions.

Τα Dungeons που θα έρθουν:

  • Tazavesh: Streets of Wonder
  • Tazavesh: So’leah’s Gambit
  • Operation Mechagon: Junkyard
  • Operation Mechagon: Workshop
  • Return to Karazhan: Lower
  • Return to Karazhan: Upper
  • Και δύο dungeons από το Warlords of Draenor

Τα raids θα αλλάξουν γενικά στο Season 4, μιας και η Blizzard παρόλο που δε θα φέρει κάποιο άλλο νέο raid, πρόκειται να αναβαθμίσει τη δυσκολία τους, αυξάνοντας επίσης το loot. Μάλιστα στις 19 Απριλίου πρόκειται να αποκαλύψει το ολοκαίνουργιο expansion.

Είμαστε ενθουσιασμένοι για να σας δείξουμε σε τι δουλεύουμε και που θα πάνε οι περιπέτειες του Azeroth στη συνέχεια.

Το τελευταίο raid, το Sepulcher of the First Ones, στο φινάλε του Shadowlands έγινε διαθέσιμο στις 8 Μαρτίου. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το νέο expansion του WOW παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.