Ο δημιουργός των αρχικών Mass Effect ετοιμάζει ένα νέο sci-fi σύμπαν

Δείτε τις πρώτες εικόνες
22 Μαρτίου 2022 18:18
Ο δημιουργός των αρχικών Mass Effect ετοιμάζει ένα νέο sci-fi σύμπαν

Πέρυσι τον Ιούλιο σας είχαμε ενημερώσει πως ο Casey Hudson, ο πρώην επικεφαλής της BioWare και director της αρχικής, λατρεμένης και πολυβραβευμένης Mass Effect τριλογίας άνοιξε ένα νέο ανεξάρτητο στούντιο, την Humanoid Studios.

Τώρα, η νέα ομάδα του Hudson μόλις αποκάλυψε πως εργάζεται σε ένα ολοκαίνουργιο σύμπαν επιστημονικής φαντασίας, δίνοντας μάλιστα στα φώτα της δημοσιότητας και μερικές concept art εικόνες.

Συγκεκριμένα, η επίσημη ιστοσελίδα της Humanoid ενημερώθηκε πρόσφατα και πλέον αναφέρει:

Το τρέχον project μας είναι ένα multi platform AAA παιχνίδι, με αφήγηση που εστιάζει στους χαρακτήρες, σε ένα ολοκαίνουργιο σύμπαν επιστημονικής φαντασίας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και τις διάφορες νέες concept art εικόνες που αποκάλυψε η ομάδα μέσα από την ιστοσελίδα της:

Αξίζει να σημειωθεί πως όταν ο Hudson είχε πρωτοιδρύσει την καναδική ομάδα ανάπτυξης, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

Συνδυάζοντας την αριστεία στις τέχνες με καινοτόμες τεχνολογίες, τα βιντεοπαιχνίδια έχουν την εξαιρετική δύναμη να σας μεταφέρουν σε νέους κόσμους περιπέτειας.  Αυτό είναι που με ενέπνευσε για πρώτη φορά να ασχοληθώ με τη δημιουργία τους και είναι στο επίκεντρο όσων κάνουμε στη Humanoid Studios.

Για την ιστορία, ο Hudson εργαζόταν για περίπου 20 χρόνια στη BioWare και πέρα από τα Mass Effect, το πλούσιο βιογραφικό του περιλαμβάνει και άλλους λατρεμένους τίτλους, όπως τα Baldur's Gate II, Star Wars: Knights of the Old Republic και Jade Empire.