Πρώτη ματιά στο νέο Ghostbusters παιχνίδι από τους δημιουργούς του Friday The 13th (ΒΙΝΤΕΟ)

Το κυνήγι φαντασμάτων γίνεται μια έντονη multiplayer εμπειρία
22 Μαρτίου 2022 16:06
Πρώτη ματιά στο νέο Ghostbusters παιχνίδι από τους δημιουργούς του Friday The 13th (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Illfonic ανακοίνωσε και επίσημα το νέο Ghostbusters παιχνίδι με ένα πρώτο trailer. Ο λόγος για το "Ghostbusters: Spirits Unleashed" το οποίο υπογράφουν οι ειδικοί του ασυμμετρικού multiplayer, που μας έχουν χαρίσει το "Friday The 13th The Game" αλλά και το "Predator: Hunting Grounds". 

Ετοιμαστείτε λοιπόν να γίνετε και εσείς κυνηγός φαντασμάτων ή απλώς "Ghostbuster" σε 4v1 μάχες ενάντια σε τέρατα, στοιχειά και φαντάσματα διαφόρων ειδών που τρομοκρατούν τη Νέα Υόρκη. Για πρώτη φορά όμως θα μπορείτε και να παίξετε με την πλευρά των φαντασμάτων. Έτσι διαλέγοντας μέσα από μια πλειάδα φαντασμάτων θα μπορείτε να τρομοκρατείτε τους παίκτες, τους κατοίκους, να κυριεύετε αντικείμενα και να κάνετε teleport στον χάρτη. 

Στο αρχηγείο των Ghostbusters θα μπορείτε να κάνετε customize τον δικό σας Ghostbuster και το loadout του και ενώ θα υπάρχουν τα παραδοσιακά εργαλεία και όπλα από τις ταινίες, στη συνέχεια θα ξεκλειδώσετε και εντελώς νέα. 

Επίσης, το Ghostbusters: Spirits Unleashed θα υποστηρίζει cross-platform μεταξύ κονσολών και PC και υπόσχεται να γεμίζει τα lobbies με AI συμπαίκτες ούτως ώστε τα παιχνίδια να ξεκινούν γρηγορότερα, την ώρα που ο μέσος χρόνος μιας αναμέτρησης δε θα ξεπερνάει τα 10 λεπτά, σύμφωνα με τους δημιουργούς. 

Αξίζει να σημειωθεί πως στις φωνές των Winston Zeddemore και Ray Stantz βρίσκουμε τους Ernie Hudson και Dan Aykroyd, που επιστρέφουν από τις ταινίες για να δανείσουν στο παιχνίδι τις φωνές τους. 

To Ghostbusters: Spirits Unleashed θα κυκλοφορήσει σε κονσόλες (PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X) και PC -μέσω του Epic Games Store προς το παρόν αποκλειστικά- εντός του 2022. Ακολουθεί το πρώτο trailer: