Το Sniper Elite 5 έχει πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το ολοκαίνουργιο trailer
17 Μαρτίου 2022 15:36
Το Sniper Elite 5 έχει πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Rebellion Games καλεί τους παίκτες να πιάσουν ξανά τα snipers, αφού όπως έγινε γνωστό το πέμπτο κεφάλαιο της λατρεμένης σειράς της καταφανεί σε περίπου δύο μήνες από τώρα.

Αναλυτικότερα, το στούντιο ανακοίνωσε πως το Sniper Elite 5 θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαΐου του 2022. Όπως είχε ανακοινωθεί εξ’ αρχής, ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC, ενώ θα εμπλουτίσει και τον κατάλογο της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass από την πρώτη μέρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας συνοδεύτηκε και από νέο trailer. Αυτό έχει διάρκεια περίπου ενάμιση λεπτό και απαρτίζεται εξ ολοκλήρου από in engine πλάνα. Δείτε το μέσα από τον player που ακολουθεί.

Να σημειωθεί πως το Sniper Elite 5 υπόσχεται μια στρατηγική sniping εμπειρία που δε μπορεί να συγκριθεί με τίποτα και η οποία συνοδεύεται από εξαιρετικά physics και μια βελτιωμένη kill-cam. Παράλληλα, το παιχνίδι έχει εμπλουτιστεί με νέες επιλογές παραμετροποίησης για το βασικό rifle και το υπόλοιπο οπλοστάσιο, καθώς και ένα νέο traversal σύστημα που προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ελευθερία στους παίκτες για να εκτελέσουν τους στόχους τους.

Όσον αφορά τα modes, το sequel θα περιλαμβάνει ένα μεγάλο campaign, η δράση του οποίου θα λαμβάνει αυτή τη φορά χώρα στην Γαλλία του 1944, με τους πιο μεγάλους και πλούσιους χάρτες στην ιστορία της σειράς. Συγχρόνως, θα υπάρχει ένα drop-in PVP Invasion mode που θα επιτρέπει σε άλλους παίκτες να εισβάλουν στο campaign σας ως αντίπαλο Sniper, ενώ θα υπάρχουν και άλλες multiplayer επιλογές, όπως ένα co-op Survival mode.

Περισσότερες πληροφορίες για το Sniper Elite 5 μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του πατώντας εδώ,