Ο παραγωγός των Dino Crisis συμμετέχει στο νέο IP της Capcom Exoprimal

Νέες πληροφορίες για το project
16 Μαρτίου 2022 16:15
Ο παραγωγός των Dino Crisis συμμετέχει στο νέο IP της Capcom Exoprimal

Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου State of Play της Sony, το οποίο μεταδόθηκε ζωντανά πριν από περίπου μια εβδομάδα, η Capcom αποκάλυψε ένα ολοκαίνουργιο IP. Ο λόγος γίνεται για το Exoprimal, ένα παιχνίδι δράσης στο οποίο οι παίκτες τα βάζουν με ορδές δεινοσαύρων.

Βέβαια, πριν αποκαλυφθεί η ονομασία του τίτλου, πολλοί ξεκίνησαν να αναρωτιούνται αν πρόκειται για κάποιο project που σχετίζεται με τη λατρεμένη Dino Crisis σειρά της Capcom. Για την ώρα δε γνωρίζουμε αν το Exoprimal θα λαμβάνει χώρα στο ίδιο σύμπαν, αλλά μάθαμε πως ένας από τους βασικούς developers της σειράς Dino Crisis συμμετέχει στην ανάπτυξή του.

Αναλυτικότερα, ο Hiroyuki Kobayashi, ο οποίος είναι ο co-designer του πρώτου Dino Crisis και παραγωγός των Dino Crisis 2 και 3 συνεισφέρει και στο Exoprimal. Συγκεκριμένα, ο ίδιος του έκανε πρόσφατα ένα tweet μέσα από το οποίο αποκάλυψε πως «εμπλέκεται σε βάθος» με το παιχνίδι, ενώ στη συνέχεια ανέφερε διάφορα franchises στα οποία έχει δουλέψει τα τελευταία χρόνια, όπως τα Resident Evil, Dino Crisis, Devil May Cry και Dragon’s Dogma.

Πρέπει να διευκρινιστεί πως το Exoprimal έχει ως director τον Takuro Hiraoka και ως παραγωγό τον Ichiro Kiyokawa, οπότε για την ώρα δεν είναι απολύτως ξεκάθαρο ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος του Kobayashi.

Το Exoprimal αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023 και βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC. Παρακάτω θα βρείτε ξανά το trailer αποκάλυψής του.

Tags: