Τα Pokémon Brilliant Diamond και Shining Pearl υποδέχονται το μυθικό Arceus

Από το Pokémon Legends: Arceus
16 Μαρτίου 2022 15:28
Τα Pokémon Brilliant Diamond και Shining Pearl υποδέχονται το μυθικό Arceus

Η The Pokémon Company μόλις ανακοίνωσε μια νέα ενημέρωση για τα Pokémon Brilliant Diamond και Pokémon Shining Pearl, η οποία κλείνει το μάτι στους λάτρεις του νεότερου παιχνιδιού της σειράς, του Pokémon Legends: Arceus.

Αναλυτικότερα, οι παίκτες θα μπορούν πλέον να συναντήσουν το μυθικό Pokémon Arceus και στους δύο προαναφερθέντες τίτλους. Για να το πιάσουν θα πρέπει να βεβαιωθούν πρώτα πως το παιχνίδι τους έχει αναβαθμιστεί στην έκδοση 1.3.0 και έπειτα θα πρέπει να βεβαιωθούν πως στο Nintendo Switch τους υπάρχει ένα save του Pokémon Legends: Arceus με όλες τις κεντρικές αποστολές ολοκληρωμένες.

Στη συνέχεια, οι παίκτες των Brilliant Diamond και Shining Pearl θα πρέπει να αποκτήσουν το Azure Flute στο παιχνίδι, αυτό μπορεί να βρεθεί αφού μπουν στο Hall of Fame και αποκτήσουν το National Pokédex.

Τέλος, το Arceus θα μπορεί να βρεθεί παίζοντας την φλογέρα στην είσοδο του Spear Pillar, στην κορυφή του Mount Coronet. Φυσικά, η μάχη μαζί του θα είναι μια από τις δύσκολες στο παιχνίδι, οπότε οι παίκτες θα πρέπει να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για να κατάφεραν εν τέλει να το πιάσουν.

Να σημειωθεί πως η εν λόγω ενημέρωση θα γίνει διαθέσιμη από σήμερα, 16 Μαρτίου και θα προσθέσει στο παιχνίδι και το μυθικό Pokémon Darkrai.

Tags: