Monster Hunter Rise: Sunbreak - Τιμή, ημερομηνία και πολλές πληροφορίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Τώρα ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει ο τίτλος της Capcom
16 Μαρτίου 2022 11:24
Monster Hunter Rise: Sunbreak - Τιμή, ημερομηνία και πολλές πληροφορίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Monster Hunter Rise: Sunbreak, του μεγάλου expansion του RPG τίτλου της Capcom και όπως όλα δείχνουν δε χρειάζεται να περιμένετε πολύ. Το Monster Hunter Rise: Sunbreak θα φέρει μια εντελώς νέα ιστορία για να εξερευνήσετε ακριβώς μετά από τα γεγονότα του κεντρικού παιχνιδιού.

Επίσης, θα έρθετε αντιμέτωποι με πολλές νέες προκλήσεις και θα ταξιδέψετε στη νέα τοποθεσία ονόματι, Elgado Outpost, που θα είναι ουσιαστικά η νέα σας βάση. Εκεί θα βρείτε και τα νέα NPC του παιχνιδιού που θα σας δίνουν τις νέες αποστολές και όχι μόνο. Η νέα ιστορία θέλει τους κυνηγούς να έρχονται αντιμέτωποι με τρία ισχυρά νέα πλάσματα γνωστά ως Τρεις Άρχοντες: τον Garangolm, τον Fanged Wyvern Lunagaron και τον Elder Dragon Malzeno.

Τέλος, θα έχετε τρεις επιλογές αγοράς για το Sunbreak, την ψηφιακή έκδοση που κοστίζει $40, την Deluxe Edition που ανέρχεται στα $50 και θα προσφέρει in-game αντικείμενα, ενώ θα κυκλοφορήσει και μία Collector’s Edition που προσφέρει in-game αντικείμενα, ένα steelbook, ένα sticker pack, το enamel pin και το Malzeno Amiibo.

Το Monster Hunter Rise: Sunbreak θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιουνίου 2022. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το νέο trailer.