Το δωρεάν Yu-Gi-Oh! Master Duel παιχνίδι μοιράζει δώρα σε όλους τους παίκτες

Η Konami γιορτάζει ένα μεγάλο ορόσημο
14 Μαρτίου 2022 10:08
Το δωρεάν Yu-Gi-Oh! Master Duel παιχνίδι μοιράζει δώρα σε όλους τους παίκτες

Τρομερή επιτυχία έχει γνωρίσει το δωρεάν Yu-Gi-Oh! Master Duel παιχνίδι, αφού όπως ανακοίνωσε η Konami, μόλις έφτασε ένα τεράστιο ορόσημο.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το Yu-Gi-Oh! Master Duel έχει ξεπεράσει και επίσημα τους 20 εκατομμύρια παίκτες. Να σας υπενθυμίσουμε πως ο τίτλος έκανε το ντεμπούτο του στις 19 Ιανουαρίου για τα PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Switch και PC, ενώ στις 27 Ιανουαρίου έφτασε και στα iOS και Android. Αυτό σημαίνει πως το τεράστιο ορόσημο των 20 εκατομμύρια παικτών έχει επιτευχθεί σε λιγότερο από δύο μήνες, γεγονός που το κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Για να γιορτάσει το επίτευγμα του τίτλου, η Konami ανακοίνωσε πως σκοπεύει να μοιράσει δώρα σε όλους. Συγκεκριμένα, όλοι οι παίκτες που θα συνδεθούν στο Yu-Gi-Oh! Master Duel μέχρι τις 25 Απριλίου θα λάβουν εντελώς δωρεάν 1,000 gems. Αυτά τα gems μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία πάρα πολλών μοναδικών καρτών στο παιχνίδι ή για κοσμητικά αντικείμενα για τον λογαριασμό σας και αποτελούν το βασικό νόμισμα του τίτλου, οπότε είναι σίγουρα πολύ χρήσιμα.

Τέλος, η ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε πως ο τίτλος θα εμπλουτιστεί και με νέο περιεχόμενο. Συγκεκριμένα, το solo mode του παιχνιδιού θα μεγαλώσει με ένα νέο story που έχει τίτλο “The Fairies Who Paint the Weather”. Ακολουθεί η επίσημη περιγραφή του:

“The Fairies Who Paint the Weather. The weather patterns they weave become Continuous Spell and Trap cards, which bless the Field and the Fairies themselves with amazing Effects. Uncover the secrets to wielding the powers of the ever-changing weather!”

Tags: