Το Evil Dead: The Game βγάζει ‘80s vibes στο νέο gameplay trailer του

Διαθέσιμο τον Μάιο!
10 Μαρτίου 2022 18:40
Το Evil Dead: The Game βγάζει ‘80s vibes στο νέο gameplay trailer του

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού State of Play, η Sony σε συνεργασία με την Saber Interactive δημοσίευσαν νέα πλάνα από το επερχόμενο παιχνίδι, Evil Dead: The Game. Πρόκειται για ένα νέο τίτλο βασισμένο στη θρυλική ταινία του Sam Raimi που θα έχει το γνωστό cast των Bruce Campbell, Ellen Sandweiss, Hal Delrich, Marcus Gilbert, Ray Santiago, Dana DeLorenzo, Betsy Baker, Theresa Tilly και Richard DeManincor.

Το νέο trailer, ωστόσο, δε μας δείχνει κάτι από τους “πρωταγωνιστές”, αλλά από τους κακούς του παιχνιδιού και συγκεκριμένα από τον Kandarian Demo, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με μοναδικές ικανότητες για να τους εξολοθρεύσει όλους.

Όντας εμπνευσμένος από τις horror ταινίες, ο τίτλος φέρνει ξανά στο προσκήνιο τους χαρακτήρες από το franchise, που έρχονται αντιμέτωποι με zombies και όχι μόνο. Έτσι εσείς, παρέα με ακόμη τρεις παίκτες πρέπει να ενώσετε τις ικανότητές σας για να τα βγάλετε πέρα.

Το Evil Dead: The Game βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PlayStation, Xbox, Nintendo Switch και PC και θα κυκλοφορήσει στις 13 Μαΐου.