Το νέο update του Horizon Forbidden West βελτιώνει τα γραφικά στο PS5

Όσον αφορά το Performance mode
10 Μαρτίου 2022 11:09
Το νέο update του Horizon Forbidden West βελτιώνει τα γραφικά στο PS5

Η Guerrilla Games συνεχίζει να δουλεύει πυρετωδώς στο Horizon Forbidden West και έτσι τώρα μόλις κυκλοφόρησε το update 1.07 του παιχνιδιού. Η εν λόγω ενημέρωση εστιάζει στον τεχνικό τομέα, με την ομάδα να τηρεί μια σημαντική υπόσχεσή της.

Συγκεκριμένα, το στούντιο επισημαίνει πως έκανε διάφορες αλλαγές στη βλάστηση, για να βελτιώσει την ποιότητα της απεικόνισης στο Performance mode του παιχνιδιού. Ουσιαστικά, η ομάδα προσπαθεί με αυτή την ενημέρωση να εξαλείψει το ‘τρεμόπαιγμα’ που παρατήρησαν στα γραφικά διάφοροι παίκτες στο PS5, βελτιώνοντας έτσι σημαντικά την εμπειρία. Βέβαια, σημειώνεται πως οι προσπάθειες δεν έχουν ολοκληρωθεί και έτσι η Guerrilla περιμένει το χρήσιμο feedback των παικτών.

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως υπάρχουν ήδη αναφορές πως η ενημέρωση δε λύνει εντελώς το πρόβλημα, όπως αναφέρει για παράδειγμα το συγκριτικό βίντεο του YouTube καναλιού GamingTech. Βέβαια, πλέον φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου μέχρι η Guerilla να διορθώσει μια και καλή το ζήτημα.

Πέρα από την αλλαγή στη βλάστηση, το update βελτιώνει και την ποιότητα των σκιών, του depth of field στα cutscenes, καθώς και την απεικόνιση του ουρανού και των σύννεφων. Συγχρόνως, βελτιώσεις έχουν γίνει και στο Photo mode, ενώ παρελθόν αποτελούν και διάφορα bugs.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τη λίστα με όλες τις αλλαγές, τις βελτιώσεις και τις προσθήκες στο επίσημο subreddit του παιχνιδιού πατώντας εδώ.