GTA V: Μάθαμε πόσο θα κοστίζει η next-gen έκδοση στα PS5 και Xbox Series X|S

Θα κυκλοφορήσει με μεγάλη έκπτωση
08 Μαρτίου 2022 23:13
GTA V: Μάθαμε πόσο θα κοστίζει η next-gen έκδοση στα PS5 και Xbox Series X|S

Πριν μερικές ημέρες σας ενημερώσαμε σχετικά με τις ρυθμίσεις γραφικών που θα προσφέρει η next-gen έκδοση του Grand Theft Auto V στα PS5 και Xbox Series X|S. Τώρα, καθώς πλησιάζουμε όλο και περισσότερο την ημερομηνία κυκλοφορία, περισσότερες πληροφορίες έρχονται στα φώτα της δημοσιότητας.

Αναλυτικότερα, η Rockstar Games ανακοίνωσε σήμερα πως η νέα αναβαθμισμένη έκδοση του Grand Theft Auto V και του GTA Online για τα PS5 και Xbox Series X|S είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελία και pre-load. Έτσι, αποκαλύφθηκαν και οι τιμές του παιχνιδιού στις δύο πλατφόρμες.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η Rockstar έχει σχεδιάσει μια ειδική έκπτωση για τους πρώτους μήνες κυκλοφορίας του παιχνιδιού και μέχρι τις 14 Ιουνίου το GTA V θα είναι διαθέσιμο στη μισή τιμή στα συστήματα νέα γενιάς. Μάλιστα, σε αυτή την περίοδο οι κάτοχοι PlayStation 5 θα μπορούν να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν το Online κομμάτι και θα χρειαστεί να πληρώσουν μόλις €9,99 για ολόκληρο το παιχνίδι. Αξίζει δε να σημειωθεί πως όσοι ενδιαφέρονται μόνο για το Online και δεν θέλουν να παίξουν το Story Mode θα μπορούν να το αγοράσουν ξεχωριστά σε μειωμένη τιμή.

Ακολουθούν αναλυτικά οι τιμές:

Η τιμή του του GTA V στο PlayStation 5 μέχρι τις 14 Ιουνίου:

GTA Online: ΔΩΡΕΑΝ

GTA Online & Story Mode: €9,99

Η τιμή του GTA V στο Xbox Series X|S μέχρι τις 14 Ιουνίου:

GTA Online: €9,99

GTA Online & Story Mode: €19,99

Η τιμή του GTA V στα PS5 και Xbox Series X|S μετά τις 14 Ιουνίου:

GTA Online: €19,99

GTA Online & Story Mode: €39,99


Να σας υπενθυμίσουμε πως το Grand Theft Auto V αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PS5 και Xbox Series X|S στις 15 Μαρτίου.