Κυκλοφόρησε η νέα ενημέρωση λογισμικού του PS5

Και μάλλον μπορείτε να μαντέψετε το changelog
08 Μαρτίου 2022 22:49
Κυκλοφόρησε η νέα ενημέρωση λογισμικού του PS5

Έχουν περάσει περίπου δύο μήνες από την κυκλοφορία της προηγούμενης ενημέρωσης λογισμού του PS5, κάτι που έρχεται να αλλάξει τώρα. Συγκεκριμένα, η Sony συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την υποστήριξη για τη νέα της κονσόλα και έτσι μόλις έκανε διαθέσιμο ένα νέο update. Αυτό φυσικά αφορά τόσο το PlayStation 5 όσο και το PlayStation 5 Digital Edition.

Συγκεκριμένα, η εταιρία κυκλοφόρησε το software update με κωδικό αριθμό 21.02-04.51.00, το οποίο έρχεται με ένα άκρως οικείο changelog. Αναλυτικότερα, όπως και με τα τρία προηγούμενα updates, η εταιρία επισημαίνει πως "αυτή η ενημέρωση λογισμικού συστήματος βελτιώνει την απόδοση του συστήματος". Ναι, πρακτικά έχουμε να κάνουμε απλά με ένα από τα γνωστά stability updates, για το οποίο θα χρειαστεί να κατεβάσετε αυτή τη φορά 914 MB.

Για την ιστορία, πολλοί χρήστες περιμέναν η νέα αυτή ενημέρωση να φέρει στην κονσόλα το πολυσυζητημένο VRR χαρακτηριστικό που έχει υποσχεθεί η Sony και το οποίο πολύ πρόσφατα έφτασε και σε μερικές Bravia τηλεοράσεις. Όπως φαίνεται, η κοινότητα θα πρέπει να περιμένει περισσότερο γι’ αυτό, αλλά σίγουρα βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ.

Για περισσότερα σχετικά με τα updates του PS5 ή σε περίπτωση που χρειάζεται να κάνετε την ενημέρωση δίχως Internet, μέσω USB, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Sony.