Οι Game of the Year υποψηφιότητες των BAFTA αποκαλύφθηκαν και μπορείτε να ψηφίσετε

Ο κόσμος θα κρίνει τον νικητή
01 Μαρτίου 2022 18:28
Οι Game of the Year υποψηφιότητες των BAFTA αποκαλύφθηκαν και μπορείτε να ψηφίσετε

Τα British Academy Games Awards, τα οποία από το 2004 τιμούν κάθε χρόνο τα καλύτερα παιχνίδια της gaming βιομηχανίας, ανακοίνωσαν τώρα τις φετινές υποψηφιότητες.

Αναλυτικότερα, η Βρετανική Ακαδημία έκανε την αρχή αποκαλύπτοντας τα έξι παιχνίδια που θα διεκδικήσουν το μεγαλύτερο βραβείο, αυτό του Game of The Year. Η μικρή αυτή λίστα αποφασίστηκε από μια ομάδα ειδικών του χώρου, με κάθε μέλος του πάνελ να επιλέγει έξι παιχνίδια που θεωρεί ότι "αντήχησαν περισσότερο στους παίκτες σε όλο τον κόσμο, τους διασκέδασαν και αιχμαλώτισαν τη φαντασία τους". Ωστόσο, παρόλο που οι υποψηφιότητες αποφασίστηκαν από επιτροπή, ο μεγάλος νικητής θα αναδειχθεί από ψηφοφορία του κοινού.

Τα υποψήφια παιχνίδια είναι τα εξής:

  • Chicory: A Colorful Tale
  • Deathloop
  • It Takes Two
  • Metroid Dread
  • The Forgotten City
  • Unpacking

Να σας υπενθυμίσουμε πως το It Takes Two της Hazelight έχει κερδίσει αμέτρητα GOTY βραβεία μέχρι σήμερα, μεταξύ των οποίων και αυτό των The Game Awards 2021, οπότε σίγουρα είναι ένα από τα φαβορί. Ωστόσο, μιας και οι gamers θα κρίνουν τον νικητή, σίγουρα όλα τα παιχνίδια της λίστας έχουν πιθανότητες, όπως για παράδειγμα τα Metroid Dread και Unpacking που λάτρεψαν πολλοί.

Η ψηφοφορία αναμένεται να ξεκινήσει σε μερικές ώρες από τώρα και μπορείτε να στηρίξετε το αγαπημένο σας παιχνίδι πατώντας εδώ.

Οι νικητές των BAFTA Games Awards 2022 αναμένεται να ανακοινωθούν στην ειδική τελετή απονομής που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Απριλίου του 2022.