Δείτε 20 λεπτά gameplay πλάνων από το πανέμορφο Tiny Tina’s Wonderlands

Στις 25 Μαρτίου η κυκλοφορία του τίτλου
28 Φεβρουαρίου 2022 19:25
Δείτε 20 λεπτά gameplay πλάνων από το πανέμορφο Tiny Tina’s Wonderlands

Η 2K σε συνεργασία με την Gearbox έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο βίντεο που αφορά το spin-off παιχνίδι του Borderlands, το Tiny Tina’s Wonderlands. Πρόκειται για ένα FPS-RPG παιχνίδι που βαδίζει στα ίδια μονοπάτια με την κεντρική σειρά του Borderlands και κρατάει το ίδιο θεότρελο χιούμορ και gameplay.

Ο τίτλος πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο και το νέο βίντεο μάς δίνει μια καλύτερη ματιά στους gameplay μηχανισμούς. Έτσι, μέσα από ένα βίντεο είκοσι λεπτών θα πάρετε μια μεγάλη γεύση από το παιχνίδι, το οποίο υπόσχεται διαφορετικό στιλ παιξίματος, ανάλογα το χαρακτήρα που θα διαλέξετε. Το Tiny Tina’s Wonderlands θα έχει και πολλές μαγείες με class όπως είναι ο Graveborn ή ο Spore Warden.

Αξιοσημείωτο είναι το καστ των ηθοποιών που πλαισιώνουν το project, όπως ο Andy Samberg που έχουμε γνωρίσει στο Brooklyn Nine-Nine, ο Will Arnett που είναι γνωστός από το καρτούν BoJack Horseman και φυσικά η Ashly Burch ως Tiny Tina.

Το Tiny Tina’s Wonderlands θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαρτίου για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.