Κλείδωσε η ημερομηνία του επόμενου Pokémon Presents σόου

Έρχονται νέες ανακοινώσεις για το λατρεμένο franchise
25 Φεβρουαρίου 2022 18:47
Κλείδωσε η ημερομηνία του επόμενου Pokémon Presents σόου

Πριν από μερικές ημέρες σας ενημερώσαμε πως αυτή η εβδομάδα θα είναι γεμάτη από νέα που αφορούν το Pokémon franchise. Τώρα, η The Pokémon Company ανακοίνωσε και επίσημα το επόμενο σόου της, το οποίο θα φιλοξενείς τις διάφορες ανακοινώσεις που έχει ετοιμάσει.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το νέο Pokémon Presents live stream, το οποίο είναι αντίστοιχο των Direct της Nintendo, έχει δρομολογηθεί για την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου στις 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος). Το σόου θα έχει διάρκεια περίπου 15 λεπτά και μάλλον επιφυλάσσει μεγάλες ανακοινώσεις, αν αναλογιστούμε πως θα πραγματοποιηθεί στην Pokémon Day, δηλαδή ακριβώς πάνω στην επέτειο 26 χρόνων της σειράς, η οποία έκανε το ντεμπούτο της το 1996 στην Ιαπωνία με τα Pokémon Red και Pokémon Green.

Για την ιστορία, το προηγούμενο Pokémon Presents είχε πραγματοποιηθεί τον περασμένο Αύγουστο και είχε φιλοξενήσει ενημερώσεις για τα Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl, καθώς και για το Pokémon Legends: Arceus. Μιας και οι τίτλοι αυτοί έχουν πλέον κυκλοφορήσει, δεν είναι και απίθανο να δούμε την αποκάλυψη κάποιου εντελώς νέου παιχνιδιού.

Φυσικά, μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι εδώ στο Unboxholics.com για πλήρης κάλυψη του σόου.