Το Knockout City θα ακολουθήσει το free-to-play μοντέλο σύντομα

Το παιχνίδι της EA αλλάζει
25 Φεβρουαρίου 2022 15:03
Το Knockout City θα ακολουθήσει το free-to-play μοντέλο σύντομα

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μία είδηση και αφορά το Knockout City της EA και του Velan Studios, η οποία αναφέρει πως το παιχνίδι σύντομα θα γίνει free-to-play. Ο τίτλος κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο για PC και κονσόλες και μιας που θα κλείσει σύντομα τα πρώτα του γενέθλια.

Το Season 5, το οποίο θα διαρκέσει αρκετό καιρό, θα φέρει το “Year One” στο παιχνίδι και θα αλλάξει μια και καλή σε free-to-play μοντέλο. Η δωρεάν διάθεσή του θα ξεκινήσει με το “Year Two” και την 6η σεζόν που θα έρθει την άνοιξη, με την ομάδα ανάπτυξης να ελπίζει ότι αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα περισσότερους παίκτες. Αξίζει να αναφερθεί πως το Knockout City κοστίζει περίπου €20.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους fans μας που αγόρασαν το Knockout City και μας υποστήριξαν από την αρχή. Η αφοσίωση η δική τους και η δική μας, μας παρακινεί καθημερινά να συνεχίσουμε να φτιάχνουμε τον κόσμο του παιχνιδιού, κάτι που δε θα μπορούσε να γίνει χωρίς εκείνους.

Γι’ αυτό το λόγο, όσοι αγόρασαν το παιχνίδι πριν τη μετάβασή του σε free-to-play, θα λάβουν ένα ειδικό πακέτο δώρο, όταν ξεκινήσει η 6η σεζόν, συμπεριλαμβανομένων κάποιων αποκλειστικών cosmetics, xp boosts και 2000 Holobux.

Το Knockout City βρίσκεται διαθέσιμο ήδη PlayStation και Xbox κονσόλες, Nintendo Switch, καθώς και σε PC.