Metroid fans κάθεστε; Αυτή είναι μάλλον η πρώτη εικόνα του Metroid Prime 4

Η Retro Studios αναστατώνει τους fans
18 Φεβρουαρίου 2022 19:23
Metroid fans κάθεστε; Αυτή είναι μάλλον η πρώτη εικόνα του Metroid Prime 4

Το Metroid Prime 4 αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στο Nintendo Direct που είχε πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της E3 2017. Ωστόσο, τον Ιανουάριο του 2019, η Nintendo είχε ανακοινώσει μέσω ενός βίντεο στο επίσημο κανάλι της στο YouTube πως η ανάπτυξη θα ξεκινήσει εκ νέου και έτσι το project πέρασε από τα χέρια της Bandai Namco στην έμπειρη Retro Studios.

Από το 2017 μέχρι σήμερα, λοιπόν, έχουμε δει μόλις ένα λογότυπο, με τους fans της σειράς να περιμένουν υπομονετικά για νεότερα. Η αναμονή φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της, αφού σήμερα, χωρίς καμία προειδοποίηση, η Retro Studios ανάρτησε μια νέα εικόνα, η οποία πιθανότατα προέρχεται από το Metroid Prime 4.

Συγκεκριμένα, το στούντιο ανανέωσε το banner του Twitter λογαριασμού του. Στην εν λόγω εικόνα βλέπουμε την Samus να ξεχωρίζει στο βάθος, σε ένα μπλε άκρως ατμοσφαιρικό σκηνικό, το οποίο θυμίζει την παλέτα του αρχικού βίντεο ανακοίνωσης. Για την ώρα δεν έχουν επιβεβαιωθεί περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά σίγουρα μπορούμε να περιμένουμε νεότερα σύντομα, τώρα που η Nintendo έσπασε τη σιωπή της.

Δείτε την εν λόγω εικόνα παρακάτω.

Για την ιστορία, το τελευταίο αριθμημένο κεφάλαιο της σειράς ήταν το Metroid Prime 3: Corruption που κυκλοφόρησε το 2007. Ωστόσο, πρόσφατα οι λάτρεις του franchise απόλαυσαν ένα νέο 2D παιχνίδι. Ο λόγος γίνεται το Metroid Dread που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2021, αποσπώντας εξαιρετικά σχόλια από του παίκτες και τους κριτικούς.